Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE A PROCESELOR DE LUCRU PENTRU RETAIL

Nevoia de a îmbunătăți operațiunile de zi cu zi din retail a făcut ca digitalizarea și automatizarea proceselor de lucru din această industrie să fie esențială. O abordare eficientă de automatizare constă în dezvoltarea de aplicații personalizate utilizând platforma low-code de BPM Encorsa. Această soluție aduce avantaje semnificative, generând rezultate rapide, reducând erorile, optimizând timpul angajaților și permițându-le să aloce mai mult timp pentru a oferi servicii de calitate clienților.

 

Encorsa BPM are la baza tehnologia WEBCON BPS – o platformă low-code complexă de gestionare a proceselor de lucru (Business Process Management - BPM) ce facilitează automatizarea și optimizarea eficientă a fluxurilor și proceselor din cadrul unei organizații.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE A PROCESELOR DE LUCRU PENTRU RETAIL

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA ȘI
&CALITATEA MUNCII 

RĂSPUNDEȚI EFICIENT NEVOILOR
CLIENȚILOR ȘI ANGAJAȚILOR

STIMULAȚI
INOVAȚIA 

EXPLORAȚI PROCESELE DIN RETAIL CARE
BENEFICIAZĂ DE AUTOMATIZARE

DESCHIDEREA DE NOI PUNCTE DE VÂNZARE

Aplicațiile complexe construite cu platforma low-code de BPM ajută la coordonarea activităților întreprinse de echipe dispersate geografic și multinaționale, oferind control asupra fiecărui pas al procesului de deschidere a magazinului, de la planificarea noilor locații, contractarea, construcția, aprovizionarea și recrutarea personalului, până la deschiderea efectivă. 

MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE

Folosește Encora BPM platform pentru a constru soluții de on-boarding pentru angajați, dar și pentru procesele de recrutare. Formare. Evaluări de performanță. Transferuri. Promovări. Bonusuri. Inclusiv procesul de plecare al angajaților. Nu se rezumă doar la eficiență, viteză și reducerea erorilor - o funcționare fluentă a departamentului de resurse umane contribuie semnificativ la moralul, satisfacția și retenția angajaților. 

CLIENȚI MISTERIOȘI

Companiile din retail au ales să folosească platforma low-code de BPM  pentru a construi aplicații care ajută la programarea vizitelor cumpărătorilor misterioși, îmbunătățind modul de lucru prin accesul mobil la formulare digitale și asigurându-se că feedback-ul lor este folosit pentru a îmbunătăți serviciile oferite clienților. 

RECLAMAȚII ȘI PLÂNGERI

Gestionarea reclamațiilor și luarea de măsuri în urma acestora face o mare diferență în ceea ce privește satisfacția și loialitatea clienților. Datorită aplicațiilor BPM (Business Process Management) pentru retail, comercianții automatizează înregistrarea și clasificarea reclamațiilor și a plângerilor, gestionează solicitările și conduc eficient procesul de evaluare - toate acestea fiind în contact constant cu clienții. 

TRANSPORT SI LIVRARE

Cu tehnologia de automatizare pentru retail, comercianții controlează expedierile, gestionează redirecționarea și ajustările în timpul livrării, și confirmă livrările pe parcurs. Ei se asigură că procedurile sunt executate în cazul în care sunt primite bunuri greșite sau deteriorate. 

 

 

DESCHIDEREA ȘI CURĂȚAREA MAGAZINELOR

Aplicațiile de gestionare a fluxurilor de lucru pentru retail ajută la automatizarea atribuirii sarcinilor pentru deschiderea și curățarea magazinelor și se asigură că toate listele de verificare sunt completate și documentate corespunzător. 

CONTROLUL INVENTARULUI

Procesele de inventariere ale showroom-urilor sunt optimizate cu ajutorul aplicațiilor mobile construite în platforma BPM. Acestea nu doar facilitează numărarea stocurilor și compararea rezultatelor în timp real cu nivelurile de stoc din showroom, ci permit și raportarea ușoară a bunurilor deteriorate și a tranzacțiilor de tipul: returnare către furnizor. 

VÂNZĂRI ȘI REDUCERI

Aplicațiile de gestionare a fluxurilor de lucru pentru retail ajută la coordonarea acțiunilor de vânzări și reduceri, asigurându-se că toate activitățile relevante sunt efectuate și că toți angajații implicați sunt informați - atât la nivelul magazinului, cât și la nivelul sediului central (HQ). 

EFICIENTIZAȚI OPERAȚIUNILE PRIN <br>
 INTERMEDIUL AUTOMATIZĂRII CONVERSAȚIONALE

EFICIENTIZAȚI OPERAȚIUNILE PRIN
INTERMEDIUL AUTOMATIZĂRII CONVERSAȚIONALE

Aplicațiile Encorsa Conversational AI permit companiilor să creeze experiențe superioare pentru utilizatori, atât intern, cât și extern. Aceste aplicații utilizează interacțiuni omnichannel, automatizarea proceselor de lucru și un motor NLP/NLU propriu pentru a înțelege limbajul uman. Prin intermediul analizelor avansate, evaluării și instrumentelor low-code pentru utilizatori, aceste aplicații adaugă un nivel de interacțiune conversațională la sistemele enterprise, revoluționând modul de lucru cu aplicațiile bazate pe conversații.

 

Aplicațiile Encorsa Conversational AI au la bază tehnologia DRUID - o platformă avansată de inteligență artificială (IA) conversațională, care se bazează pe capacitatea de a înțelege și de a răspunde la limbajul uman.

EFICIENTIZAȚI OPERAȚIUNILE PRIN <br>
 INTERMEDIUL AUTOMATIZĂRII CONVERSAȚIONALE
Asigurați o experiență excepțională pentru clienți și creșteți veniturile

Asigurați o experiență excepțională pentru clienți și creșteți veniturile

Implementarea Inteligenței Artificiale Conversaționale în retail este ușoară cu biblioteca de soluții DRUID, care include peste 500 de abilități disponibile în șabloane pregătite, acoperind mai multe procese. 

Procesarea comenzilor

Automatizați procesarea comenzilor prin fluxuri de conversație și integrări avansate cu sistemele interne și platformele de procesare a plăților. 

Urmărirea livrărilor

Permiteți urmărirea avansată a comenzilor și livrărilor în timp real în conversații prin integrări cu platformele de curierat prin  SQL, API-uri și roboți RPA.

Sugestii de produse

Folosiți automatizarea prin intermediul roboților alimentați de inteligența artificială și analiza profilului clienților pentru a permite sugestii de produse dinamice, fie în mod pro activ, fie la cerere.

Feedback de la clienți

Utilizați roboții AI conversaționali multi-channel  pentru a colecta și procesa automat feedback-ul de la clienți și pentru a oferi o experiență superioară clienților. 

Automatizăzi marketing

Adăugați capacități personalizate cu suport multi-channel pentru campaniile de automatizare în marketing și creșteți rata de conversie.

Suport pentru clienți 24/7

Asistenții AI conversaționali se integrează ușor cu sistemele de bază de cunoștințe (knowledge-base systems), permițându-le să ofere conversații non-stop (24/7) pentru rezolvarea rapidă a problemelor. 

90%

din interacțiunile cu clienții vor fi automatizate folosind asistenți virtuali cu Inteligență Artificială Conversațională

85%

din relațiile cu clienții vor fi gestionate fără a interacționa cu oamenii

70%

dintre angajații cu activități de birou vor interacționa zilnic cu platforme conversaționale.

30%

din costurile pentru servicii clienți pot fi reduse prin implementarea automatizării cu ajutorul Inteligenței Artificiale Conversaționale. 

TRUSTED BY LEADING COMPANIES

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

IMPLEMENTAȚI SOLUȚII CARE SPRIJINĂ PROCESELE DIN TOATE DEPARTAMENTELE

VÂNZĂRI ȘI MARKETING

 • CRM 
 • Automatizarea marketingului 
 • Aprobarea și distribuirea conținutului 
 • Newsletter și campanii de email 
 • Publicații pe rețelele sociale 
 • Planificarea și urmărirea evenimentelor 

OPERAȚIUNI 

 • Corespondenta si managementul cazurilor
 • Depozitul documentelor și DMS
 • Managementul flotei
 • Aprobarea călătoriilor în interes de serviciu și rambursarea costurilor
 • Achiziționarea până la plată
 • Contabilitatea cheltuielilor

FINANCIAR

 • Elaborarea bugetului, planificarea investițiilor și cererilor de achiziție
 • Procesare RFI, RFP, licitații și comenzi de cumpărare
 • Flux de lucru pentru aprobarea facturilor de cheltuieli
 • Automatizarea facturilor și aprobarea plăților
 • Gestionarea limitelor de credit
 • Autorizarea furnizorilor

DEPARTAMENT 4

 • RESURSE UMANE
 • Aprobare post vacant, recrutare
 • On/off-boarding
 • Solicitări de concediu si creștere copil
 • Evaluarea angajaților
 • Beneficii, bonusuri și aprobări de cadouri
 • Planuri de pensionare
 • Gestionarea angajaților de la distanță

IT

 • Registrul sistemelor și activelor IT
 • Gestionarea permisiunilor
 • Aprovizionarea conturilor AD și Exchange
 • Management de proiect
 • Procesarea cererilor de modificare
 • Serviciu de asistență și ticketing

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SOLUȚIILE ȘI TEHNOLOGIILE ENCORSA