Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU DEPARTAMENTUL FINANCIAR

Optimizați gestiunea contabilă a organizației pentru mai multă precizie și eficiență a datelor, reducerea erorilor și o mai mare transparență financiară. Encorsa BPM vă permite să administrați eficient procese financiare complexe și multidimensionale, cu un control strict al conformității.

 

Encorsa BPM are la baza tehnologia WEBCON BPS – o platformă low-code complexă de gestionare a proceselor de lucru (Business Process Management - BPM) ce facilitează automatizarea și optimizarea eficientă a fluxurilor și proceselor din cadrul unei organizații.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU DEPARTAMENTUL FINANCIAR

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA
ȘI CALITATEA MUNCII

LANSAȚI PRODUSELE
PE PIAȚĂ
MAI RAPID

STIMULAȚI
INOVAȚIA

EXPLORE CONSTRUCTION PROCESSES
THAT GREATLY BENEFIT FROM AUTOMATION

BUGETARE, PLANIFICARE INVESTIȚIONALĂ ȘI CERERI DE ACHIZIȚIE

Soluțiile noastre permit urmărirea procesului de investiții în totalitate, de la estimări și execuție, până la evaluare și planificare ulterioară.

APROBAREA ACHIZIȚIILOR

Reduceți timpul petrecut pentru procesarea facturilor, monitorizați fluxul de lucru și asigurați-vă că sunt respectate cele mai bune practici.

APROBAREA PLĂȚILOR ȘI GESTIONAREA LIMITELOR DE CREDIT

Automatizați activitățile legate de plăți pentru a economisi timp, a elimina pierderile de documente și pentru rula procese specifice, complexe.

APROBAREA DEPLASĂRILOR ȘI PLATA DECONTURILOR

Gestionați total procesul deplasărilor, de la solicitare și aprobare, la rambursarea costurilor aferente.

GESTIONAREA ȘI VALIDAREA FURNIZORILOR

Utilizați toate datele disponibile și simplificați procesul de autorizare pentru a asigura o colaborare eficientă cu contractorii și furnizorii din orice industrie.

TRUSTED BY LEADING COMPANIES

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU ALTE DEPARTAMENTE

OPERAȚIONAL
IT
RESURSE UMANE 
MARKETING &
VÂNZĂRI
MANAGEMENT
CONTACT CENTER