Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

OCR și înregistrare documente

Doriți să procesați sute de facturi zilnic cu ușurință? Descoperiți cum, implementând cu ajutorul Encorsa un proces OCR în WEBCON BPS.

OCR și înregistrare documente

Digitizarea documentelor tiparite

 

Multe fluxuri de documente pornesc din punctul de înregistrare în sistem a unui document aflate inițial pe suport de hârtie. Este foarte important modul în care sistemul acceptă digitizarea documentelor tradiționale și tratează modurile diverse prin care ele ajung în organizație. WEBCON BPS are un sistem de gestionare a documentelor care permite:

 

 

Utilizând sistemul nostru avansat OCR, alegerea modului de înregistrare a documentelor (manual sau automat) depinde de preferințele clienților și de numărul de documente care sunt înregistrate în fiecare zi.

 

 

Înregistrarea automată a documentelor

 

Facturile trimise de furnizori prin e-mail, precum și documentele primite prin fax și scanate, pot fi înregistrate automat în WEBCON BPS. Acest lucru este posibil pentru ca sistemul nostru folosește un mecanism OCR avansat bazat pe principiul fuzzy logic.

 

În prima fază, documentul scanat este supus procesului de recunoaștere și indexare a caracterelor. În a doua fază puteți căuta cuvinte cheie și expresii definitorii în timpul înregistrării documentelor. Pentru facturi, astfel de fraze includ „numărul contului bancar”, „data plății” , „suma netă” sau „TVA”.

 

Important este că, din perspectiva sistemului, nu contează unde apar cuvintele sau frazele căutate în document și deci nu este nevoie să adaptați algoritmul la facturi tiparite cu template-uri diferite, de exemplu.

 

Documentele recunoscute inițiază un flux de lucru în care așteaptă verificarea din partea unui utilizator (de exemplu, la front office).

 

WEBCON BPS oferă o interfață clară și ușor de utilizat pentru verificarea documentelor recunoscute de OCR Framework. Utilizatorul observă rapid unde se află frazele recunoscute în documentul scanat. În plus, frazele pe care sistemul nu le-a recunoscut cu precizie sunt evidențiate (în roșu).

 

Puteți muta cu drag&drop în orice moment textul unui document chiar în formularul de înregistrare. Un aspect la fel de important este faptul că utilizatorii verifică recunoașterea datelor chiar în interfața familiară a WEBCON BPS- aceeași care este utilizată apoi în lucrul cu documentul.