Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE A PROCESELOR PENTRU SERVICII FINANCIARE

Piața financiară este extrem de competitivă, condusă de modele de afaceri inovatoare, FinTech și produse disruptive. Folosiți platforma Encorsa BPM pentru automatizarea proceselor de lucru din companie, pentru a lua decizii mai rapide și mai bune, pentru a minimiza riscurile, pentru a asigura conformitatea, pentru a îmbunătăți experiența clienților și pentru a îmbunătăți eficiența operațională.

 

Encorsa BPM are la baza tehnologia WEBCON BPS – o platformă low-code complexă de gestionare a proceselor de lucru (Business Process Management - BPM) ce facilitează automatizarea și optimizarea eficientă a fluxurilor și proceselor din cadrul unei organizații.

 

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE A PROCESELOR PENTRU SERVICII FINANCIARE

EFICIENTIZAȚI PROCESELE ȘI
ÎMBUNĂTĂȚIȚI OPERAȚIUNILE

ASIGURAȚI CONFORMITATEA ȘI
MINIMIZAȚI RISCURILE

CREȘTEȚI CALITATEA MUNCII
ȘI EXPERIENȚA CLIENȚILOR

EXPLORAȚI PROCESELE SERVICIILOR FINANCIARE
CARE BENEFICIAZĂ DE AUTOMATIZARE

MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR

Îmbunătățiți controlul asupra documentelor din companie, oferiți acces de la distanță la versiunile digitale ale acestora și creați o arhivă sigură.

PROFILUL CLIENTULUI

Stocați toate datele despre clienții existenți sau potențiali într-un singur mediu intuitiv.

EVALUAREA RISCURILOR ȘI SCORUL DE CREDIT

Accelerați procesul de luare a deciziilor de credit, de la primirea unei cereri de credit până la semnarea contractului și sporiți satisfacția clienților.

CUNOAȘTE-ȚI CLIENTUL

Colectați toate documentele și datele despre clienții dvs. într-o singură aplicație și asigurați o raportare eficientă.

CRM

Creați un sistem CRM personalizat, ideal pentru nevoile organizației dvs.

CREAREA OFERTELOR DE VÂNZARE

Accelerează procesul de creare a ofertei de vânzări fără a implica personalul administrativ. O aplicație dedicată va monitoriza automat valorile de referință pentru marjele și comisionul brokerului.

SCHIMBAREA MANAGERULUI DE CONT

Schimbați cu ușurință managerii de cont pentru clienții dvs. O aplicație se va asigura că niciun client nu se va pierde în proces, indiferent dacă este vorba despre realocarea a 10 sau 100 de clienți.

MANAGEMENTUL CONTRACTELOR

Raționalizați procesul de gestionare a contractelor - de la redactarea și semnarea documentelor până la monitorizare și arhivare

MANAGEMENTUL CORESPONDENȚEI

Optimizați circulația corespondenței în companie, atât cea primită, cât și cea trimisă. Eficientizați procesul, de la înregistrare, prin distribuție și catalogare, până la arhivare.

CONFORMITATEA GDPR

Furnizați automatizare end-to-end a ștergerii datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile GDPR.

COLECTAREA DATORIILOR

Accelerați și simplificați procesul de solicitare a plății. Monitorizați cu ușurință fiecare etapă a procesului de colectare a datoriilor, folosind date precise.

GESTIONAREA CAUZELOR JUDECĂTOREȘTI

Gestionați eficient cauzele în instanță. Aplicația va ajuta la monitorizarea termenelor limită și a sumei taxelor judiciare sau la păstrarea unui registru al angajaților implicați.

EFICIENTIZAȚI OPERAȚIUNILE PRIN<br>
INTERMEDIUL AUTOMATIZĂRII CONVERSAȚIONALE

EFICIENTIZAȚI OPERAȚIUNILE PRIN
INTERMEDIUL AUTOMATIZĂRII CONVERSAȚIONALE

Aplicațiile Encorsa Conversational AI permit companiilor să creeze experiențe superioare pentru utilizatori, atât intern, cât și extern. Aceste aplicații utilizează interacțiuni omnichannel, automatizarea proceselor de lucru și un motor NLP/NLU propriu pentru a înțelege limbajul uman. Prin intermediul analizelor avansate, evaluării și instrumentelor low-code pentru utilizatori, aceste aplicații adaugă un nivel de interacțiune conversațională la sistemele enterprise, revoluționând modul de lucru cu aplicațiile bazate pe conversații.

 

Aplicațiile Encorsa Conversational AI au la bază tehnologia DRUID - o platformă avansată de inteligență artificială (IA) conversațională, care se bazează pe capacitatea de a înțelege și de a răspunde la limbajul uman.

EFICIENTIZAȚI OPERAȚIUNILE PRIN<br>
INTERMEDIUL AUTOMATIZĂRII CONVERSAȚIONALE
Transformați activitatea bancară într-o experiență accesibilă și plăcută.

Transformați activitatea bancară într-o experiență accesibilă și plăcută.

Băncile caută în mod constant căi de a crește vânzările, de a reduce cheltuielile și de a îmbunătăți fidelizarea clienților. Tehnologia joacă un rol esențial în această activitate, oferind în mod constant o gamă de caracteristici de ultimă oră care le permit liderilor de piață să se evidențieze de concurență.

Sfaturi financiare

Encorsa Conversational AI ajută la menținerea finanțelor sub control, oferind sfaturi de planificare bugetară sau sugestii despre cum să economisiți bani pe baza istoricului tranzacțiilor. 

Self-service pentru clienți

AI conversațional Encorsa poate eficientiza și operațiunile - plăți și transferuri, verificarea soldurilor, învățare despre ratele dobânzilor, deschiderea de noi linii de credit. 

On-boarding

Eficientizați procesele de înregistrare, autentificare și deschidere a contului clienților printr-o experiență AI conversațională. 

Feedback-ul clienților

Folosiți roboți AI conversaționali multichannel pentru a colecta și procesa automat feedback-ul clienților și pentru a oferi clienților o experiență superioară. 

Automatizarea marketingului

Adăugați capabilitățile multichannel personalizate campaniilor dvs. de automatizare de marketing și creșteți rata de conversie. 

Asistență clienți 24/7

Asistenții Conversationali Encorsa se integrează cu ușurință cu sistemele knowledge-base, permițându-le să ofere conversații 24/7 pentru rezolvarea rapidă a problemelor. 

Transformați activitatea de leasing într-o experiență accesibilă și plăcută.

Transformați activitatea de leasing într-o experiență accesibilă și plăcută.

Pe fondul climatului economic actual și al așteptărilor sporite ale clienților, companiile de leasing se confruntă cu o urgență crescută de a implementa rapid inițiativele de transformare digitală.

Self-service pentru clienți

Encorsa Conversational AI poate, de asemenea, să eficientizeze operațiunile - oferte, semnarea contractelor, actualizări și multe altele, cu procese automatizate end-to-end. 

On-boarding

Eficientizați procesele de înregistrare, autentificare și deschidere a contului clienților printr-o experiență AI conversațională. 

Feedback-ul clienților

Folosiți roboți AI conversaționali multichannel pentru a colecta și procesa automat feedback-ul clienților și pentru a oferi clienților o experiență superioară. 

 

 

Asistență clienți 24/7

Encorsa Conversational AI se integrează cu ușurință cu sistemele de bază de cunoștințe, permițându-le să furnizeze conversații 24/7 pentru o rezolvare rapidă a problemelor. 

Automatizarea vânzărilor și marketingului

Adăugați capabilități multichannel personalizate campaniilor dvs. de automatizare a vânzărilor și marketingului și creșteți rata de conversie. 

Automatizarea proceselor end-to-end

Encorsa Conversational AI poate automatiza cu ușurință procesarea cererilor de leasing, detectarea fraudei, reînnoirile contractului de închiriere, evaluarea riscurilor și multe altele. 

Transformați precesul de asigurare într-o experiență accesibilă și plăcută.

Transformați precesul de asigurare într-o experiență accesibilă și plăcută.

Stilul de viață se schimbă rapid și automatizarea Encorsa Conversational AI oferă o poartă digitală conectată, alimentată de inteligența artificială, care acoperă așteptările în continuă schimbare ale clienților. Astfel, asigurătorii beneficiază de o reducere semnificativă a costurilor necesare pentru gestionarea solicitarilor frecvente, obținând în același timp un nivel ridicat de satisfacție a clienților.

Gestionarea reclamațiilor

Automatizați procesele de revendicare cu ajutorul asistenților virtuali care simplifică procesul end-to-end, oferind o experiență mai bună pentru utilizator. 

Crearea de oferte și încheierea polițelor

Folosiți automatizarea, analiza profilului clienților și roboții conversaționali bazați pe inteligență artificială pentru a conduce un proces îmbunătățit de cotare și încheiere a polițelor. 

Evaluarea riscurilor

Oferiți agenților o soluție omnicanal care utilizează analiza în timp real a datelor pentru a identifica produsele cel mai potrivite nevoilor clienților. 

Feedback-ul clienților

Utilizați roboți AI conversaționali omnicanal pentru a colecta și a procesa automat feedback-ul clienților și pentru a oferi clienților o experiență superioară. 

Automatizarea marketingului

Adăugați capacități personalizate de mai multe canale la campaniile dvs. de automatizare a marketingului și creșteți rata de conversie. 

Asistență pentru clienți 24/7

Asistenții de Inteligență Artificială Conversațională Encorsa se integrează cu ușurință în sistemele de baze de cunoștințe, permițându-le să ofere conversații non-stop, 24/7, pentru rezolvarea rapidă a problemelor. 

90%

din interacțiunile cu clienții vor fi automatizate folosind asistenți virtuali cu Inteligență Artificială Conversațională 

85%

din relațiile cu clienții vor fi gestionate fără a interacționa cu oamenii.

44%

din sarcinile financiare repetitive vor fi automatizate cu IA conversațională în următorii 3 ani 

2,5MLD

de ore de asistență clienți vor fi salvate folosind roboți alimentați de IA conversațională

TRUSTED BY LEADING COMPANIES

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

EXPLORAȚI PROCESELE SERVICIILOR FINANCIARE CARE BENEFICIAZĂ DE AUTOMATIZARE

OPERAȚIUNI

 • Corespondența si managementul cazurilor
 • Depozitul documentelor și DMS
 • Managementul flotei
 • Aprobarea călătoriilor în interes de serviciu și rambursarea costurilor
 • Achiziționarea până la plată
 • Contabilitatea cheltuielilor

RESURSE UMANE

 • Aprobare post vacant, recrutare
 • On/off-boarding
 • Solicitări de concediu și creștere copil
 • Evaluarea angajaților
 • Beneficii, bonusuri și aprobări de cadouri
 • Planuri de pensionare
 • Gestionarea angajaților de la distanță

FINANCIAR

 • Elaborarea bugetului, planificarea investițiilor și cererilor de achiziție
 • Procesare RFI, RFP, licitații și comenzi de cumpărare
 • Flux de lucru pentru aprobarea facturilor de cheltuieli
 • Automatizarea facturilor și aprobarea plăților
 • Gestionarea limitelor de credit
 • Autorizarea furnizorului

VÂNZĂRI ȘI MARKETING

 • CRM
 • Automatizarea marketingului
 • Aprobarea și distribuirea conținutului
 • Newsletter și campanii de email
 • Publicații pe rețelele sociale
 • Planificarea și urmărirea evenimentelor

IT

 • Registrul sistemelor și activelor IT
 • Gestionarea permisiunilor
 • Aprovizionarea conturilor AD și Exchange
 • Management de proiect
 • Procesarea cererilor de modificare
 • Serviciu de asistență și ticketing

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SOLUȚIILE ȘI TEHNOLOGIILE ENCORSA