Despre noi.
Noi toți în Industria 5.0

Vedem o lume în care automatizarea permite oricui să crească o afacere de la zero la nivel global. Chiar și dintr-un garaj.

Cu peste 10 ani de consultanță în domeniul tehnologiei și peste 50 de proiecte implementate cu succes, echipa Encorsa aduce o nouă abordare în piața serviciilor de automatizare și low-code – Angajatul Digital.

Encorsa este un partener de transformare digitală și simplificare a proceselor operaționale ale unei companii prin implementarea de tehnologii de atutomatizare precum low-code și no-code, roboți RPA și asistenți virtuali de tip chatboți dotați cu inteligență artificială (AI).

Transformarea digitală în Industria 5.0 este mai mult decât despre automatizare și eficientizare, este despre integrarea unei abordări umane cu procese de business inteligente. Consultanții noștri sunt specializați în a reconstrui procesele de business într-un mod sustenabil, utilizând ultimele inovații tehnologice în acest sens.

Encorsa aplică principii din Design Thinking pentru a propulsa tehnologic atât companii din România, cât și din alte țări precum SUA, Marea Britanie sau Germania. Misiunea noastră este de a simplifica viața oamenilor din business prin intermediul tehnologiei.

Valorile noastre s-au dezvoltat
în timp din nevoile și experiențele
celor din jurul nostru.

Abordare umană

Oferim servicii de consultanță pentru analiza afacerii și recomandări pentru actualizarea tehnologică a unui business. Dar ne dorim să înțelegem și oamenii din spatele afacerilor pe care le ajutăm să crească.

Gândire sustenabilă

Bazându-ne pe date reale, formulăm soluții personalizate luând în calcul modalități de a susține antreprenorii locali și de a reduce emisiile de carbon, utilizarea hârtiei și deșeurile alimentare.

Adaptare agilă

Gândim re-ingineria proceselor de afaceri care să ofere traiectorii clare de internaționalizare, folosind platforma noastră de dezvoltare rapidă împreună cu tehnologii inovatoare precum RPA, chatbot și AI.

Siguranță pe viitor

Cu o viziune diferită, identificăm oportunități pentru clienții și partenerii noștri prin propunerea de modele tehnologice noi de business care să aducă rezultate chiar și în momente de incertitudine.

Un mesaj de la co-fondatorii Encorsa, pasionați de ilustrații. Din câte se vede.

Cătălin

Cred în autenticitate și apreciez cel mai mult la oameni conștiența de sine. Îmi place să descopăr ceea ce îi motivează cu adevărat. În egală măsură, am o nevoie constantă de a cunoaște mai mult, sunt interesat de puterea pe care o aduce „knowledge-ul”, dar ponderez acest lucru permanent cu o estetică de a pune lucrurile în practică. Caut permanent povestea din spatele fiecărui business și cred că prin intervenția Encorsa de a simplifica afacerile utilizând inovația tehnologică vom reuși să potențăm eroii din spatele poveștilor și misiunea lor.

Răzvan

Dacă facem un exercițiu și ne imaginăm că trăim câteva sute de ani în urmă, toată tehnologia de azi, capabilă de a transporta atât de multă informație în atât de multe medii, sună a magie. Împreună la Encorsa, noi încercăm să facem magia de azi realitatea de mâine. Prin intermediul inteligenței artificiale, a chatboților și a roboților, a realității augmentate și a celei virtuale, acum mai mult ca niciodată putem explora noi metode de a ne transforma viața de zi cu zi, sperând să ajungem la echilibrul ideal între muncă și viața personală.

Radu

Îmi place să descopăr lucruri noi și să învăț din fiecare experiență. Îmi plac oamenii curioși care sunt gata să se adapteze la schimbări. Cred că viitorul aparține tehnologiei și că inteligența artificială ne va ajuta să construim un mediu în care fiecare își poate găsi mai ușor scopul transformativ, lăsând roboții să muncească în locul nostru și pentru noi. Vreau să particip la dezvoltarea unei societăți în care oamenii se pot concentra pe joburi care le stimulează creativitatea, puterea de inovare și abilitățile de lider.

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link