Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

DESPRE NOI

ENCORSA este un partener de transformare digitală care ajută companiile să prospere într-un mediu de afaceri aflat în continuă schimbare, cu ajutorul unor soluții sustenabile ce reunesc un mix de tehnologii low-code ce includ: roboți RPA (Robot Process Automation), platforme de BPM (Business Process Management), platforme de tip IDP (Intelligent Document Processing) și tehnologii conversaționale (AI chatbots).

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este aceea de a simplifica viața oamenilor din organizații cu ajutorul tehnologiei, prin crearea un spațiu de lucru virtual în care oamenii și roboții software pot să lucrează împreună în mod eficient.

 

În mai puțin de 5 ani de consultanță, am livrat peste 100 de proiecte importante de transformare digitală în valoare de peste 2,5 milioane de euro, în organizații precum Electrica Furnizare, Impetum Group, Green Group, Rewe Group, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), BCR Asigurări de Viață, Compa, Spitalul Județean Suceava.

VIZIUNEA NOASTRĂ

În viziunea noastră, în era Inteligentei Artificiale, transformarea digitală nu se limitează doar la automatizare și eficientizare, ci presupune, în primul rând, integrarea unei abordări umane cu procese de business inteligente.

 

În ceea ce privește limitele transformării digitale,  pentru Encorsa sky is the limit. Encorsa poate digitaliza cu ajutorul tehnologiilor low-code orice tip de companie sau instituție care se confuntă cu un volum mare de documente și care folosește deja zeci sau poate sute de aplicații, dar își dorește integrarea tuturor informațiilor care circulă și se stochează în diferite locuri, într-un singur spațiu digital.

 

 

VALORILE NOASTRE

ABORDARE UMANĂ

ABORDARE UMANĂ

Oferim consultanță tehnică pentru afaceri, dar ne interesează și oamenii din spatele acestor afaceri.

GÂNDIRE SUSTENABILĂ

GÂNDIRE SUSTENABILĂ

Folosim date reale pentru soluții personalizate care sprijină antreprenorii locali și reduc impactul de mediu.

 

ADAPTARE AGILĂ

ADAPTARE AGILĂ

Modernizăm procesele de business pentru internaționalizare cu ajutorul tehnologiilor noastre low-code.

 

ECHIPA NOASTRĂ

Noi suntem Encorsa! Un mix de indivizi unici, uniți de același scop: acela de a îmbunătăți calitatea și productivitatea muncii umane cu ajutorul tehnologiilor low-code.

 

În 2023, echipa noastră s-a adunat în inima munților, pe vârful Ciucaș. Am avut o reuniune memorabilă, înconjurată de peisaje uimitoare. Râsete, activități în aer liber și momente autentice - acestea sunt amintirile care ne încarcă cu energie și ne inspiră să continuăm împreună.

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI

OUR CO-FOUNDERS

Cătălin Profir

Cătălin Profir

Cred în autenticitate și apreciez cel mai mult la oameni conștiența de sine. Îmi place să descopăr ceea ce îi motivează cu adevărat. În egală măsură, am o nevoie constantă de a cunoaște mai mult, sunt interesat de puterea pe care o aduce „knowledge-ul”, dar ponderez acest lucru permanent cu o estetică de a pune lucrurile în practică. Caut permanent povestea din spatele fiecărui business și cred că prin intervenția Encorsa de a simplifica afacerile utilizând inovația tehnologică vom reuși să potențăm eroii din spatele poveștilor și misiunea lor.

 

Răzvan Gabriel Ogrezeanu

Răzvan Gabriel Ogrezeanu

Dacă facem un exercițiu și ne imaginăm că trăim câteva sute de ani în urmă, toată tehnologia de azi, capabilă de a transporta atât de multă informație în atât de multe medii, sună a magie. Împreună la Encorsa, noi încercăm să facem magia de azi realitatea de mâine. Prin intermediul inteligenței artificiale, a chatboților și a roboților, a realității augmentate și a celei virtuale, acum mai mult ca niciodată putem explora noi metode de a ne transforma viața de zi cu zi, sperând să ajungem la echilibrul ideal între muncă și viața personală.

Radu Mărgărit

Radu Mărgărit

Îmi place să descopăr lucruri noi și să învăț din fiecare experiență. Îmi plac oamenii curioși care sunt gata să se adapteze la schimbări. Cred că viitorul aparține tehnologiei și că inteligența artificială ne va ajuta să construim un mediu în care fiecare își poate găsi mai ușor scopul transformativ, lăsând roboții să muncească în locul nostru și pentru noi. Vreau să particip la dezvoltarea unei societăți în care oamenii se pot concentra pe joburi care le stimulează creativitatea, puterea de inovare și abilitățile de lider.