Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

Cereri de concediu

Unul dintre numeroasele fluxuri de lucru legate de resurse umane care pot fi automatizate folosind WEBCON Business Process Suite este administrarea cererilor de concediu.

Cereri de concediu

Procesul de administrare a unei cereri de concediu și obținerea aprobării implică un solicitant, șeful său ierarhic și departamentul de personal. Poate fi complicat iar în practică, prelucrarea unei cereri de concediu urmărește de obicei următorii pași:

 

 

Un alt avantaj al platformei WEBCON BPS este dat de posibilitatea de a programa acțiuni suplimentare la fiecare pas al procesului de mai sus. Aceste acțiuni pot include trimiterea unei alerte prin e-mail șefului ierarhic după introducerea cererii de concediu, informarea prin e-mail a persoanei inlocuitoare odată ce cererea este aprobată, introducerea aprobării în sistemul de resurse umane sau informarea clienților despre înlocuirea temporară, etc.

 

 

 

Caracteristicile de bază ale WEBCON Business Process Suite pentru procesarea fluxurilor de lucru în domeniul resurselor umane includ:

 

 

 

 

Alte exemple de fluxuri legate de departamentul de personal suportate în platforma WEBCON BPS: