Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE

Îmbunătățiți comunicarea cu angajații și reduceți volumul de hârtii prin adoptarea soluțiilor de automatizare a proceselor de HR. Encorsa BPM facilitează digitalizarea sarcinilor zilnice din departamentul de resurse umane al oricărei organizații, contribuind astfel la creșterea eficienței echipelor de HR.

 

Encorsa BPM are la baza tehnologia WEBCON BPS – o platformă low-code complexă de gestionare a proceselor de lucru (Business Process Management - BPM) ce facilitează automatizarea și optimizarea eficientă a fluxurilor și proceselor din cadrul unei organizații.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA
ȘI CALITATEA MUNCII

LANSAȚI PRODUSELE
PE PIAȚĂ
MAI RAPID

STIMULAȚI
INOVAȚIA

EXPLORAȚI PROCESE DIN HR CARE POT
BENEFICIA DE AUTOMATIZARE

APROBARE CONCEDII, RECRUTARE, ON / OFF-BOARDING

Simplificați procesele de recrutare și inducție cu fluxuri de lucru cuprinzătoare pentru a vă construi o imagine de top în rândul angajatorilor.

PONTAJE

Planificați și gestionați prezența la lucru și absențele angajaților dvs. pentru a asigura plățile salariale în mod procedural și pentru a gestiona disponibilitatea forței de muncă pentru finalizarea eficientă a sarcinilor.

EVALUAREA ANGAJAȚILOR

Gestionați evaluările periodice ale personalului la fiecare pas al procesului folosind soluții HR automate inteligente pentru a susține transparența și acuratețea.

GESTIONAREA PERSONALULUI LA DISTANȚĂ

Urmăriți sarcinile membrilor echipelor care lucrează în afara sediilor companiei pentru a asigura productivitate și atingerea obiectivelor.

BENEFICII, BONUSURI ȘI APROBARE CADOURI

Asigură un flux corect și etic al beneficiilor, bonusurilor și cadourilor angajaților pentru a evita comportamentele neetice sau chiar ilegale.

PLANURI DE PENSIONARE

Administrează toate tipurile de planuri de pensii și de acumulare a capitalului, navighează prin reglementări complexe și concepe programe sustenabile.

MAXIMIZAȚI BENEFICIILE DIGITALIZĂRII PRIN INTEGRAREA SOLUȚIEI<br>
 ENCORSA BPM CU APLICAȚIILE ENCORSA CONVERSATIONAL AI

MAXIMIZAȚI BENEFICIILE DIGITALIZĂRII PRIN INTEGRAREA SOLUȚIEI
ENCORSA BPM CU APLICAȚIILE ENCORSA CONVERSATIONAL AI

Aplicațiile Encorsa Conversational AI au la bază tehnologia DRUID - o platformă avansată de inteligență artificială (IA) conversațională, care se bazează pe capacitatea de a înțelege și de a răspunde la limbajul uman.

 

Aplicațiile Encorsa Conversational AI permit companiilor să creeze experiențe superioare pentru utilizatori, atât intern, cât și extern. Aceste aplicații utilizează interacțiuni omnichannel, automatizarea proceselor de lucru și un motor NLP/NLU propriu pentru a înțelege limbajul uman. Prin intermediul analizelor avansate, evaluării și instrumentelor low-code pentru utilizatori, aceste aplicații adaugă un nivel de interacțiune conversațională la sistemele enterprise, revoluționând modul de lucru cu aplicațiile bazate pe conversații.

 

 

MAXIMIZAȚI BENEFICIILE DIGITALIZĂRII PRIN INTEGRAREA SOLUȚIEI<br>
 ENCORSA BPM CU APLICAȚIILE ENCORSA CONVERSATIONAL AI
Asigurați o experiență excepțională pentru pentru departamentul de resurse umane și creșteți satisfacției angajaților

Asigurați o experiență excepțională pentru pentru departamentul de resurse umane și creșteți satisfacției angajaților

Implementarea soluției Encorsa Conversational AI pentru echipele HR este ușoară cu biblioteca de soluții DRUID, care include peste 500 de abilități disponibile în șabloane pregătite, acoperind mai multe procese. 

Recrutare

Encorsa Conversational AI poate ajuta la eficientizarea procesului de recrutare HR, automatizând selecția candidaților, programările, interacțiunile și selecția, printr-o experiență conversațională modernă.

On-boarding

Encorsa Conversational AI  transformă procesul de integrare într-unul autonom, automatizând interacțiunile angajaților prin canalele de comunicare interne.

Introducere

Asistenții virtuali AI alimentați de DRUID transformă procesul de introducere prin instruire automatizată și angajarea noilor angajați.

Compensații și Beneficii

Encorsa Conversational AI poate ghida angajații, procesa date și trimite notificări, permițând managerilor HR să lucreze mai eficient.

Întrebări Frecvente și Politici

Encorsa Conversational AI poate fi un asistent HR mereu disponibil, care ajută angajații să obțină răspunsuri instantanee și precise la orice întrebări frecvente, pe orice canal.

Sarcini administrative de HR

Automatizarea proceselor prin platforma de AI conversațional acoperă și orice sarcină administrativă HR conexă - generarea contractelor, actualizarea datelor și altele.

60%

dintre executivii HR cred că AI va crește productivitatea HR eliminând sarcinile repetitive

 

79%

dintre organizații sunt de acord că roboții conduși de AI vor fi interfața pentru întrebările frecvente ale angajaților.

 

87%

din CEO doresc să modernizeze departamentul lor HR utilizând roboți conduși de AI

 

71%

dintre organizațiile mari consideră tehnologiile RPA-uri și AI conversațional pentru a economisi mii de ore de muncă

 

 

TRUSTED BY LEADING COMPANIES

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU ALTE DEPARTAMENTE

MARKETING &
VÂNZĂRI
OPERAȚIONAL
FINANCIAR
IT
MANAGEMENT
CONTACT CENTER