Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU DEPARTAMENTUL IT

Encorsa BPM transformă activitățile zilnice ale departamentului IT, facilitând întreținerea, suportul și crearea de aplicații personalizate. Această platformă agilă îmbunătățește performanța și reduce costurile pentru organizații.

 

Encorsa BPM are la baza tehnologia WEBCON BPS – o platformă low-code complexă de gestionare a proceselor de lucru (Business Process Management - BPM) ce facilitează automatizarea și optimizarea eficientă a fluxurilor și proceselor din cadrul unei organizații.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU DEPARTAMENTUL IT

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA
ȘI CALITATEA MUNCII

LANSAȚI PRODUSELE
PE PIAȚĂ
MAI RAPID

STIMULAȚI
INOVAȚIA

EXPLORAȚI PROCESE DIN IT CARE POT
BENEFICIA DE AUTOMATIZARE

INVENTARUL HARDWARE ȘI SOFTWARE

Gestionați tot hardware-ul și software-ul folosit de angajații din organizația dvs. într-un mod convenabil și ușor de urmărit.

ADMINISTRAREA DREPTURILOR

Creați conturi AD și Exchange, alocați drepturi de acces relevante fiecărui angajat pe care apoi le administrați cu ușurință pe durata ciclului de angajare.

HELPDESK ȘI TICHETE SUPORT

Răspundeți solicitărilor de suport din companie cât mai repede posibil și urmăriți în timp real progresul solicitărilor și al tichetelor de suport restante.

MANAGEMENT DE PROIECT

Planificați, organizați, atribuiți responsabilități și monitorizați progresul oricărui proiect IT, de la modificări mici la implementări mari de tip enterprise.

TRUSTED BY LEADING COMPANIES

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU ALTE DEPARTAMENTE

FINANCIAR
OPERAȚIONAL
RESURSE UMANE 
MARKETING &
VÂNZĂRI
MANAGEMENT
CONTACT CENTER