Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU MARKETING & SALES

Instrumentele de automatizare în marketing și vânzări sunt cruciale pentru implementarea celor mai eficiente practici, garantând servicii de înaltă calitate și întărirea relațiilor cu clienții. Encorsa BPM standardizează și automatizează procesul de vânzări, elimină sarcinile manuale și repetitive și facilitează o colaborare armonioasă și continuă între aceste două departamente.

 

Encorsa BPM are la baza tehnologia WEBCON BPS – o platformă low-code complexă de gestionare a proceselor de lucru (Business Process Management - BPM) ce facilitează automatizarea și optimizarea eficientă a fluxurilor și proceselor din cadrul unei organizații.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU MARKETING & SALES

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA
ȘI CALITATEA
MUNCII

LANSAȚI PRODUSELE
PE PIAȚĂ
MAI RAPID

STIMULAȚI
INOVAȚIA

EXPLORAȚI PROCESE DIN MARKETING ȘI VÂNZĂRI
CARE POT BENEFICIA DE AUTOMATIZARE

CRM ȘI MARKETING AUTOMATION

Encorsa BPM este proiectat să se integreze ușor cu sistemul dvs. CRM personalizat, adaptându-se rapid chiar și în cazul schimbărilor accelerate ale cerințelor de business.

APROBARE ȘI PUBLICARE CONȚINUT

Planificați, pregătiți și revizuiți conținutul de business, mesajele, campaniile de newsletter și postările din social media, asigurați o comunicare excelentă cu cei interesați de produsele și serviciile dvs. pentru a crea notorietate și a genera oportunități.

PLANIFICARE DE EVENIMENT ȘI FOLLOW-UP

Organizați evenimentele companiei cu eficiență, începând de la etapa de planificare, confirmarea și înregistrarea participanților, până la supravegherea efectivă a evenimentului în ziua desfășurării, garantând astfel succesul său și mulțumirea celor prezenți.

ACHIZIȚII LA PLATĂ ȘI DECONTURI ACHIZIȚII

Eficientizați procesul de  creație, comandă și execuție a materialelor de marketing și publicitate pentru a spori eforturile organizației dvs. de a câștiga noi clienți.

MAXIMIZAȚI BENEFICIILE DIGITALIZĂRII PRIN INTEGRAREA SOLUȚIEI<br>
ENCORSA BPM CU APLICAȚIILE ENCORSA CONVERSATIONAL AI

MAXIMIZAȚI BENEFICIILE DIGITALIZĂRII PRIN INTEGRAREA SOLUȚIEI
ENCORSA BPM CU APLICAȚIILE ENCORSA CONVERSATIONAL AI

Aplicațiile Encorsa Conversational AI au la bază tehnologia DRUID - o platformă avansată de inteligență artificială (IA) conversațională, care se bazează pe capacitatea de a înțelege și de a răspunde la limbajul uman.

 

Aplicațiile Encorsa Conversational AI permit companiilor să creeze experiențe superioare pentru utilizatori, atât intern, cât și extern. Aceste aplicații utilizează interacțiuni omnichannel, automatizarea proceselor de lucru și un motor NLP/NLU propriu pentru a înțelege limbajul uman. Prin intermediul analizelor avansate, evaluării și instrumentelor low-code pentru utilizatori, aceste aplicații adaugă un nivel de interacțiune conversațională la sistemele enterprise, revoluționând modul de lucru cu aplicațiile bazate pe conversații.

 

 

MAXIMIZAȚI BENEFICIILE DIGITALIZĂRII PRIN INTEGRAREA SOLUȚIEI<br>
ENCORSA BPM CU APLICAȚIILE ENCORSA CONVERSATIONAL AI
Automatizați sarcinile repetitive din marketing și vânzări, permițând echipei să se concentreze pe sarcini importante pentru organizație

Automatizați sarcinile repetitive din marketing și vânzări, permițând echipei să se concentreze pe sarcini importante pentru organizație

Implementarea soluției Encorsa Conversational AI pentru echipele de marketing și vânzări este ușoară cu biblioteca de soluții DRUID, care include peste 500 de abilități disponibile în șabloane pregătite, acoperind mai multe procese.

Managementul oportunităților

Encorsa Conversational AI automatizează conversațiile cu potențialii clienți pentru a crește atenția acestora și utilizează 'sales intelligence'  pentru a ghida prospectul pe traseul ideal.

Captarea lead-urilor

Encorsa Conversational AI se integrează perfect cu orice sistem de bază pentru a clasifica potențiali clienți, pe baza unui sistem de punctaj predefinit și automatizează acțiunea optimă următoare.

Conectarea potențialilor clienți

Asistenții virtuali Encorsa oferă o modalitate fluidă prin care potențialii clienți se pot conecta cu reprezentanții de vânzări: prin chat, apeluri audio/video, întâlniri etc.

Suport pentru datele de vânzări

Prin integrarea cu sistemele CRM, ERP și BI, Encorsa Conversational AI furnizează date instantaneu, degrevând reprezentanții de vânzări de căutarea manuală și consumatoare de timp.

Calificarea potențialilor clienți

Asistenții virtuali Encorsa interacționează cu potențialii clienți într-un mediu conversațional, colectând date cheie pentru a califica automat potențialii clienți și oportunitățile.

Analize avansate

Utilizând inteligența artificială și învățarea automată, Encorsa Conversational AI oferă date dinamice despre clienți, permițând reprezentanților de vânzări să interacționeze cu clienții bazându-se pe situația acestora.

44%

dintre directori consideră că inteligența artificială conversațională automatizează comunicarea, oferind date care pot fi folosite pentru a lua decizii critice.

 

112MLD.

Sectorul de retail va beneficia de o creștere de 112 miliarde de dolari datorită interacțiunilor impulsionate de inteligența artificială conversațională.

 

30%

dintre companiile B2B vor folosi inteligența artificială conversațională pentru a îmbunătăți cel puțin unul dintre procesele lor principale de vânzări.

 

439MLD

Retailerii pot aștepta o reducere a costurilor de 439 miliarde de dolari pe an prin utilizarea inteligenței artificiale conversaționale.

 

 

TRUSTED BY LEADING COMPANIES

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU ALTE DEPARTAMENTE

RESURSE UMANE
FINANCIAR
OPERAȚIONAL
IT
MANAGEMENT
CONTACT CENTER