Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

SUPORT* MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR

Elimină hârtia și eficientizează procesarea tuturor tipurilor de documente: corespondență, contracte, comenzi sau facturi, indiferent de locul unde intră sau sunt generate, sunt parte integrantă a fiecărui proces de business dintr-o organizație. În multe cazuri, ele circulă în continuare pe suport de hârtie.

 

ENCORSA oferă o colecție de elemente integrative care permit adăugarea cu ușurință în fiecare proces a documentelor fizice și digitale, urmărind obținerea unui birou fără hârtie.

ÎNREGISTRAREA AUTOMATĂ A DOCUMENTELOR

Alegerea modului de înregistrare a documentelor (manual sau automat), depinde de preferințele individuale ale clienților și de numărul de documente procesate în fiecare zi. Înregistrarea automată a documentelor poate fi gestionată în două moduri, în funcție de cerințele postului și preferințele utilizatorului.

 

Prima metodă utilizează un fișier livrat de un dispozitiv de scanare salvat într-un folder de rețea. Acest folder este monitorizat de aplicația BPM folosind funcția

HotFolder, iar fluxurile noi de lucru sunt declanșate pe baza fișierelor primite. A doua metodă folosește funcția HotMailbox pentru a monitoriza conturile de Exchange specificate. Noi fluxuri de lucru sunt apoi pornite pe baza e-mailurilor și atașamentelor primite.

 

Encorsa BPM oferă o interfață de tip Microsoft, ușor de utilizat, pentru verificarea documentelor recunoscute și activități ulterioare de gestionare a documentelor.

CODURI DE BARE

CODURI DE BARE

Pentru a asigura înregistrarea și digitizarea uniformă și eficientă a documentelor pe suport de hârtie, Encorsa BPM integrează aplicații pentru utilizarea codurilor de bare. Sistemul este capabil să genereze și să imprime coduri de bare pentru fiecare document înregistrat, permitând apoi scanarea unui volum mare de documente. Este suficient să atașați un cod de bare pe prima pagină a unui document cu mai multe pagini și apoi să-l trimiteți la scanat. Codul de bare plasează documentul scanat în fluxul de lucru corespunzător și separă între ele documentele scanate.

 

În WEBCON BPS, tehnologia care stă la baza soluției Encorsa BPM, codurile de bare asigură un proces de scanare rapid și eficient inclusiv pentru volume mari de documente primite, ajută la eficientizarea procesului de scanare și recunoaștere OCR urmărind în final, tranziția de la analog la digital și procese digitale.

 

RECUNOAȘTERE INTELIGENTĂ OCR

ENCORSA oferă posibilități extinse de OCR (Optical Character Recognition) ce asigură indexarea eficientă a documentelor și recunoașterea automată a informațiilor. Principala funcționalitate a sistemului nostru OCR este că generează și atașează un fișier text lângă documentele scanate, ceea ce vă permite să căutați documente și prin conținutul lor – așa numitele ”searchable PDFs”; acestea combinate cu metadatele asociate documentelor, permit o căutare rapidă și ușoară și în funcție de conținutul relevant.

 

În plus, Encorsa BPM folosește rețele neuronale ce pot fi antrenate pentru a permite extragerea anumitor date relevante, precum cele din facturile de achiziție, contracte etc. și care se pot ulterior vedea într-o fereastră comparativă. Aceasta permite verificarea ușoară și eventuale corecții chiar în formularul de introducere/preluare a datelor.

RECUNOAȘTERE INTELIGENTĂ OCR
GENERARE DE DOCUMENTE

GENERARE DE DOCUMENTE

Beneficiarii platformei low-code Encorsa BPM pot genera o gamă largă de documente (.docx, .xls, .pdf), pe baza fluxurilor de lucru și a datelor cu care lucrează. Cu suplimentul pentru Word, utilizatorii pot crea folosind drag&drop șabloane de documente care conțin locații de conținut, folosind interfața Microsoft Word. La generarea documentului, locațiile de conținut sunt completate cu date variabile dintr-un formular.

 

În plus, suplimentul Word permite vizualizarea istoricul modificărilor și compararea versiunile unui document pentru a identifica diferențele, chiar și atunci când istoricul „track changes” este sau a fost oprit. Mai multe detalii despre generarea de documente găsiți aici.

SEMNĂTURA DIGITALĂ

Capabilitățile de semnătură digitală ale soluției Encorsa BPM sunt intuitive, ușor de utilizat și oferă securitate pentru schimburile de fișiere interne și externe. Semnăturile digitale asigură autenticitatea și integritatea formatelor .PDF și .docx folosind certificate disponibile în Windows Central Certificate Store. Dacă însă este nevoie de o metodă și mai puternică pentru semnătura digitală, sistemul se integrează nativ cu DocuSign sau alți furnizori.

 

Funcția timestamp marchează și arată data / ora exactă la care un utilizator a semnat documentul. Pentru detalii despre funcția de semnătură digitală găsiți aici.

SEMNĂTURA DIGITALĂ

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

TRUSTED BY LEADING COMPANIES

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20