Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

ENCORSA RPA

ENCORSA RPA

Robotic Process Automation (RPA) este o tehnologie care are capacitatea de a învața, emula și executa procese bazate pe reguli. Roboții RPA pot interacționa cu orice tip de aplicație sau sistem într-un mod similar cu oamenii, doar că pot lucra non-stop, mult mai rapid și fără erori. Tehnologia RPA reprezintă una dintre soluțiile de bază folosite de Encorsa în procesul de transformare digitală al companiilor, împreună platforma Encorsa BPM, Encorsa Conversational AI și Encorsa IDP.

ENCORSA RPA
ECONOMISIȚI TIMP ȘI EFORT

ECONOMISIȚI TIMP ȘI EFORT

Optimizați procesele și colectați informatii relevante pentru a facilita drumul către transformarea digitală rapidă și sustenabilă. 

ÎMBUNĂTĂȚIȚI EXPERIENȚA ANGAJAȚILOR

ÎMBUNĂTĂȚIȚI EXPERIENȚA ANGAJAȚILOR

Degrevati angajații de sarcini repetitive și oferiți-le mai mult timp pe activități cu un randament mai bun.

ASIGURAȚI CONFORMITATEA

ASIGURAȚI CONFORMITATEA

Îmbunătățiți conformitatea prin urmarea unui proces care să se încadreze în standarde. Raportarea urmărește roboții, astfel încât documentarea să fie întotdeauna la îndemână. 

ÎMBUNĂTĂȚIȚI EXPERIENȚA CLIENȚILOR

ÎMBUNĂTĂȚIȚI EXPERIENȚA CLIENȚILOR

Roboții RPA permit echipelor să ofere servicii suplimentare clienților dvs. de nivel înalt. Prin standardizarea proceselor, rezultatele dvs. sunt mai eficiente și mai eficace. 

TIPURI DE ROBOTI RPA

SUPRAVEGHEAȚI (ATTENDED)

Roboții ‘attended’ (supravegheați), sunt activați de către operatorul uman ori de câte ori este nevoie de folosirea acestora. Robotul RPA ‘attended’ acționează ca un asistent personal al unui angajat uman (Specialist în validarea datelor, Operator Call Center, Personal HR etc.) și îl ajută cu sarcini mici de zi cu zi sau cu părți specifice ale unui proces.

NESUPRAVEGHEAȚI (UNATTENDED)

Roboții ‘unattended’ (nesupravegheați), sunt lăsați să se descurce cu lucrurile, nefiind supravegheați sau sprijiniți de angajatul uman. Odată configurați, roboții unattended funcționează în fundal, comunică cu alte aplicații, declanșând și terminând sarcinile automat, fără intervenție umană.

CÂND ȘI UNDE FOLOSIM ROBOȚII RPA?

Un robot RPA are multiple capacități și poate emula aproape toate activitățile desfășurate de oameni. Acestea includ deschiderea aplicațiilor, autentificarea prin utilizarea unui nume de utilizator și a unei parole, completarea formularelor, efectuarea selecțiilor, rularea acțiunilor, copierea sau mutarea datelor, fișierelor sau folderelor, extragerea datelor din documente sau site-uri web, citirea sau scrierea într-o bază de date și deschiderea mesajelor de e-mail și a atașamentelor.

 

Roboții RPA sunt utilizați în situații în care avem nevoie să desfășurăm procese repetitive cu volume mari de date și multiple prelucrări manuale sau când dorim să transferăm date între diferite aplicații software fără a avea interfețe de comunicare de tip API. Acești roboți sunt foarte versatili și pot îndeplini o multitudine de sarcini, fiind o soluție de automatizare utilă pentru multiple industii precum: Serviciil Financiare și Bancare, Asigurări, Sănătățe, Producție, Telecomunicații sau Retail.

RPA PE DEPARTAMENTE

DEPARTAMENTUL FINANCIAR-CONTABILITATE

 • Generare de facturi și avize
 • Depunerea declarațiilor fiscale
 • Introducere facturi și chitanțe de la furnizori
 • Consolidare de date financiare
 • Prelucrare de informații diverse
 • Transfer de date între aplicații existente

DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE

 • Prelucrarea și introducerea datelor de pontaj și a concediilor
 • Operarea modificărilor efectuate asupradatelor angajaților în diverse aplicații software,
 • Operarea anunțurilor de recrutare
 • Preluarea și procesarea CV-urilor
 • Generarea automată a documentelor pentru angajați

DEPARTAMENTUL DE OPERAȚIUNI

 • Operarea automată a datelor
 • Procesarea de documente prin scanare
 • OCR-izare și recunoaștere a datelor
 • Transfer documente intre aplicații
 • Activări și dezactivări de opțiuni în sisteme diverse
 • Procesare automatăa volumelor mari de date

BENEFICIILE UTILIZĂRII ROBOȚILOR RPA

ACURATEȚE SPORITĂ

pentru că roboții respectă întotdeauna regulile, nu obosesc și nu fac greșeli;

PRODUCTIVITATE CRESCUTĂ

pentru că putem avea costuri de operare mai mici cu până la 80%, în timp ce viteza de operare este de până la de 20 de ori mai mare în raport cu viteza unui operator uman.

ASIGURĂ CONFORMITATEA

cu procedurile de lucru și simplifica procesul de audit pentru că toate procesele derulate de roboti sunt înregistrate.

SCALABILITATE DEPARTAMENTALĂ

sau geografică aproape nelimitată pentru că roboții pot opera pe un desktop sau pe mașina virtuală în cloud.

INTEGRAREA APLICATIILOR DE TIP LEGACY

permite integrarea diverselor aplicații și sisteme fără sa fie nevoie de modificarea sau modernizarea acestora.

COLECTAREA DATELOR PENTRU AI

oferă datele necesare pentru introducerea ulterioară a unor algoritmi de inteligență artificială (de exemplu extragerea automată de date din documente). 

DEZVOLTARE LOW-CODE

 

Maximizați potențialul automatizărilor cu ajutorul unei interfețe prietenoasă și intuitivă. În cadrul platformei RPA, puteți crea cu ușurință aplicații low-code care conectează fără efort toate interfețele grafice ale software-urile vechi, indiferent dacă acestea au sau nu API-uri. Platforma RPA vă permite să construiți rapid și ușor aceste aplicații datorită interfeței sale simple de proiectare procese de tip drag-and-drop, care vă permite să modelați date schematizate și să stocați informații din companie direct în aplicație. Odată ce sunteți mulțumit de creația dvs., implementarea acesteia este la fel de simplă ca apăsarea unui buton.

DEZVOLTARE LOW-CODE

ȘTIAȚI CĂ! Tehnologia RPA (Robotic Process Automation) costă de obicei o treime din suma alocată unui angajat extern și o cincime din suma alocată unui angajat intern.

RPA PERMITE INTEGRARI NATIVE

RPA PERMITE INTEGRARI NATIVE

Construiți cu ușurință fluxuri de lucru pe mai multe platforme precum Salesforce, Workday, Microsoft, Office 365, SAP®, ServiceNow, Adobe Document Services și altele. Îmbunătățiți inteligența roboților dvs. RPA prin încorporarea ChatGPT în eforturile de automatizare viitoare ale companiei. Oferiți utilizatorilor non-tehnici posibilitatea de a executa fără probleme integrări bazate pe API pentru diferite proceduri de lucru, inclusiv gestionarea contactelor până la potențialul client și optimizarea operațiilor de la propunere la contract.

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SOLUȚIILE ȘI TEHNOLOGIILE ENCORSA