Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU CONTACT CENTER

Îmbunătățiți suportul pentru clienți oferind asistență non-stop (24/7), reducând timpul de așteptare, sporind satisfacția clienților și promovând un angajament mai mare din partea angajaților prin integrarea asistenților virtuali și a automatizărilor bazate pe inteligență artificială conversațională.

 

Aplicațiile Encorsa Conversational AI au la bază tehnologia DRUID - o platformă avansată de inteligență artificială (IA) conversațională, care se bazează pe capacitatea de a înțelege și de a răspunde la limbajul uman. Aceste aplicații utilizează interacțiuni omnichannel, automatizarea proceselor de lucru și un motor NLP/NLU propriu pentru a înțelege limbajul uman.

 

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU CONTACT CENTER
CREȘTEȚI IMPLICAREA ȘI SATISFACȚIA CLIENȚILOR CU AJUTORUL INTELIGENȚEI ARTIFICIALE CONVERSAȚIONALE PENTRU CONTACT CENTER

CREȘTEȚI IMPLICAREA ȘI SATISFACȚIA CLIENȚILOR CU AJUTORUL INTELIGENȚEI ARTIFICIALE CONVERSAȚIONALE PENTRU CONTACT CENTER

Implementarea soluției Encorsa Conversational AI pentru contact center este ușoară cu biblioteca de soluții DRUID, care include peste 500 de abilități disponibile în șabloane pregătite, acoperind mai multe procese.

Îmbunătățește satisfacția și durata angajamentului agenților

Agenții noștri virtuali sunt pregătiți să preia sarcinile de rutină și să colaboreze îndeaproape cu colegii umani pentru a-și atinge potențialul maximum .

Monitorizează cu acuratețe și îmbunătățește KPI-urile departamentului de Contact Centre

Analiza avansată a datelor îmbunătățește performanța echipei tale, permițând părților interesate să observe tendințe, să descopere modele și să ia decizii bine informate.

Dezvoltă și susține o echipă de agenți autonomi

Maximizează experiența agenților actuali și oferă agenților noi sugestii proactive pentru a reduce curba de învățare și a crește gradul de satisfacție a clienților (CSAT).

Performanță inegalabilă în diverse fusuri orare și regiuni

Integrând într-un panou de control ușor de utilizat toate resursele necesare agentului pentru a-și îndeplini sarcinile pe diferite canale, sisteme, aplicații de business și în diverse limbi.

 

RPA îmbunătățit cu capabilități de AI conversațional

Asistenții virtuali Encorsa Conversational AI vă pot ajuta să vă gestionați calendarul exact ca un asistent uman, asigurând disponibilitate 24/7 pentru organizarea întâlnirilor și coordonarea sarcinilor prin intermediul conversațiilor de tip text sau voce.

De la operațiuni agile la experiențe orchestrate

Gestionați eficient întrebările frecvente, redirecționați spre agenți umani pentru suport de specialitate,  obțineți o creștere de până la 80% a capacității agenților și dezvoltați interacțiuni remarcabile cu clienții.

90%

din interacțiunile clienților cu băncile lor vor fi automatizate folosind inteligența artificială conversațională 

85%

din agenți care folosesc automatizarea pot să-și dedice majoritatea timpului pentru a rezolva probleme complexe 

61%

din executivi afirmă că asistenții virtuali AI îmbunătățesc productivitatea prin urmărirea automată a sarcinilor programate 

57%

din CIO și CTO sunt de acord că boții conversaționali pot aduce un randament mare al investiției cu un efort minim

 

TRUSTED BY LEADING COMPANIES

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU ALTE DEPARTAMENTE

FINANCIAR
OPERAȚIONAL
RESURSE UMANE
MARKETING &
VÂNZĂRI
MANAGEMENT
IT