Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

Deplasări în interes de serviciu

ENCORSA și WEBCON BPS oferă implementarea unui flux complet pentru administrarea deplasărilor în interes de serviciu (cerere, aprobare, urmarire, inchidere decont, migrare date în ERP).

 

Deplasări în interes de serviciu

 

Componenta digitală pentru administrarea deplasărilor în interes de serviciu în țara și străinătate conține, de regulă, următorii pași:

 

 

Pentru fiecare pas, există un format clar în care se introduc ușor toate informațiilor necesare. Procesarea corectă și arhivarea unei deplasări în interes de serviciu se fac rapid, având la dispoziție posibilitatea de a atașa documentele scanate direct de la nivelul fluxului de lucru al documentelor.

 

 

Integrarea (opțională) cu sistemul de contabilitate permite descărcarea bibliotecilor de nomenclatoare (de exemplu, o listă de centre de costuri, analize de cont, analitice ale clienților, etc.) și introducerea sumelor și documentelor în sistem odată ce cheltuielile asociate deplasării au fost rambursate.

 

 

 

Caracteristicile de bază ale WEBCON Business Process Suite pentru procesarea fluxurilor de lucru legate de deplasările în interes de serviciu includ:

 

 

Alte exemple de solicitări către departamentul de personal incluse în platforma WEBCON BPS: