Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

Integrare cu suita
Office 365

Odată cu migrarea aplicațiilor în cloud, suita Office 365 oferă o nouă perspectivă în folosirea platformei SharePoint, cu beneficii majore pentru productivitate personală.

Integrare cu suita <br> Office 365

Rapoarte și detalii despre activități

 

În Microsoft Office 365, utilizatorii pot vizualiza sarcinile curente împreună cu metadatele salvate anterior, în mod similar componentelor web WEBCON BPS utilizate local în SharePoint (on premises). Obțineți același comportament pentru orice altă configurație a componentei web Show Workflow Elements. Utilizatorii pot vedea toate informațiile relevante filtrate și sortate după cum este necesar (de exemplu, toate fluxurile de lucru arhivate sau toate fluxurile de lucru în care au fost incluși iar sunt în prezent sunt alocate altui utilizator, etc.). Mai multe componente web ShowWorkflow Elements pot fi afișate pe un singur site.

 

 

Începere fluxuri de lucru

 

WEBCON BPS pentru Office 365 permite inițierea de noi fluxuri de lucru pentru utilizatorii autorizați, cu un singur clic în componenta web configurată anterior StartWorkflow. La fel ca în versiunea locală, componenta web poate fi afișată sub forma unui box iar acesta poate fi configurat suplimentar cu opțiuni precum adăugarea unui parametru la inițierea fluxului de lucru (de exemplu, un câmp precompletat cu o anumită valoare) sau pornirea un flux de lucru în contextul companiei date (parte a unui grup). Datorită autentificării tip SSO (Single Sign-On), odată ce fluxul de lucru este inițiat, utilizatorii sunt transferați local către site-ul SharePoint unde își continuă activitatea.

 

 

Indicator de încărcare al utilizatorilor

 

Platforma WEBCON BPS poate să afișeze numărul activități directe și indirecte atribuite în prezent utilizatorilor finali. În funcție de configurare, componenta web MyInbox poate afișa separat numărul tuturor sarcinilor (calculat din mai multe procese) sau numărul de sarcini din fiecare proces.

 

 

Instalare

 

Instalarea componentelor de mai sus este realizată de installerul WEBCON BPS. Datorită limitărilor impuse de Office 365, este nevoie ca o instanță WEBCON BPS să ruleze într-un cloud privat (de exemplu Windows Azure sau orice alt tip de hosting). Nu sunt necesare licențe suplimentare ale WEBCON BPS pentru Office 365.