Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

Electrica Furnizare implementează un asistent digital pentru a gestiona eficient relația cu clienții

Electrica Furnizare implementează un asistent digital pentru a gestiona eficient relația cu clienții

ELECTRICA FURNIZARE a implementat cu ajutorul ENCORSA un chatbot (asistent virtual),care a facilitat reducerea timpului de așteptare a cererilor de suport. In prezent, utilizatorii primesc informatii de la chatbot în timp real, fără să mai fie nevoie de intervenție umană, în cele mai multe situații.

 

Descarca acest STUDIU DE CAZ pentru a descoperi soluția detaliată a proiectului de transformare digitală și beneficiile resimtite de Electrica Furnizare dupa implementarea asistentului virtual.

VIZUALIZEAZĂ STUDIU DE CAZ
Electrica Furnizare implementează un asistent digital pentru a gestiona eficient relația cu clienții
Corina Vasile

Corina Vasile DIRECTOR ANALIZĂ PIAȚĂ ȘI EXPERIENȚĂ CLIENT

„Comportamentul consumatorilor este în continuă schimbare și de aceea încercăm în fiecare zi să găsim soluții rapide pentru a accelera procesele din interacțiunea cu aceștia. Aceste aplicații automatizate sunt pentru noi mai mult decât un trend în marketing pentru că reușesc să revoluționeze interacțiunea cu clienții și să crească gradul de eficiență, așa cum reiese și din feedback-ul primit de noi. În plus, soluția digitală creată de Encorsa ne ajută mereu să fim adaptați la o piață aflată în continuă mișcare și să oferim oamenilor experiențe digitale mai bune fără a le cere să descarce o nouă aplicație”

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SOLUȚIILE ȘI TEHNOLOGIILE ENCORSA