Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU DEPARTAMENTUL DE MANAGEMANT

Beneficiați de un nou nivel de productivitate cu aplicațiile Encorsa Conversational AI. Construiți rapoarte, gestionați sarcini, programați întâlniri, organizați documente, planificați evenimente și gestionați bugete cu ajutorul asistentului virtual bazat pe inteligență artificială conversațională.

 

Aplicațiile Encorsa Conversational AI au la bază tehnologia DRUID - o platformă avansată de inteligență artificială (IA) conversațională, care se bazează pe capacitatea de a înțelege și de a răspunde la limbajul uman. Aceste aplicații utilizează interacțiuni omnichannel, automatizarea proceselor de lucru și un motor NLP/NLU propriu pentru a înțelege limbajul uman.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU DEPARTAMENTUL DE MANAGEMANT
Optimizați eficiența prin automatizarea sarcinilor de management repetitive și concetrați-vă pe activitățile cu impact

Optimizați eficiența prin automatizarea sarcinilor de management repetitive și concetrați-vă pe activitățile cu impact

Implementarea soluției Encorsa Conversational AI pentru departamentul de management este ușoară cu biblioteca de soluții DRUID, care include peste 500 de abilități disponibile în șabloane pregătite, acoperind mai multe procese.

Managementul cheltuielilor

Asistenții virtuali Encorsa automatizează gestionarea cheltuielilor prin colectarea solicitărilor, generarea documentelor, verificarea bugetelor și notificarea managerilor.

Raportare instantanee

Obțineți orice raport  instantaneu, fără a trece prin procesul greoi de colectare a datelor, analiză și elaborare a rapoartelor.

Managementul documentelor

Encorsa Conversational AI oferă generare avansată de documente și OCR alimentat de AI pentru a procesa, extrage și încărca date în sistemele întreprinderii.

Alerte și notificări

Encorsa Conversational AI trimite alerte și mementouri către dumneavoastră și echipa dvs., folosind tonul de voce dorit și canalul preferat pentru a maximiza angajamentul.

Programarea întâlnirilor

Asistenții virtuali Encorsa vă pot ajuta să vă gestionați calendarul exact ca un asistent uman, cu disponibilitate 24/7 pentru a gestiona solicitările de întâlniri și sarcini prin conversații text sau voce.

Managementul personalului

Aplicațiile Encorsa Conversational AI ajută la gestionarea echipei dumneavoastră prin automatizarea comunicării, integrării, coaching-ului, instruirii și managementului performanței.

70%

dintre angajații de birou vor interacționa zilnic cu platforme conversaționale 

64%

dintre agenți, care folosesc automatizarea, pot petrece majoritatea timpului rezolvând probleme complexe 

61%

dintre executivi afirmă că asistenții virtuali AI sporesc productivitatea prin urmărirea automată a sarcinilor programate

57%

dintre directorii de informatică (CIO) și directorii tehnici (CTO) sunt de acord că roboții conversaționali pot oferi un randament mare al investiției cu un efort minim

 

TRUSTED BY LEADING COMPANIES

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU ALTE DEPARTAMENTE

CONTACT CENTER
RESURSE UMANE
MARKETING &
VÂNZĂRI
FINANCIAR
OPERAȚIONAL
IT