Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

ENCORSA IDP

ENCORSA IDP

Encorsa IDP are la baza tehnologia KAPTO AI - o soluție avansată de procesare Inteligentă a Documentelor echipată cu Inteligență Artificială, ce se bazează pe înțelegerea documentelor prin categorizare, identificarea conceptelor, extragerea și organizarea datelor până la cel mai detaliat nivel.

 

Procesarea Inteligentă a Documentelor (IDP) este o tehnologie avansată care permite organizațiilor să digitalizeze și să automatizeze datele nestructurate provenite din diferite surse de documente precum: fișiere PDF, imagini de documente digitalizate, formulare online și fișiere de procesare a textului. Encorsa IDP este echipat cu un motor propriu de procesare a limbajului natural (NLP), cu tehnologii de învățare automată (machine learning), și de automatizare a fluxurilor de lucru pentru a imita abilitățile umane în identificarea, contextualizarea și procesarea documentelor.

 

 

ENCORSA IDP
CARE SUNT DIFERENȚELE DINTRE TEHNOLOGIILE IDP, OCR ȘI RPA?

CARE SUNT DIFERENȚELE DINTRE TEHNOLOGIILE IDP, OCR ȘI RPA?

IDP poate fi adesea confundată cu tehnologia RPA sau cu recunoașterea optică a caracterelor (OCR). Cu toate că IDP împărtășește câteva caracteristici cu aceste două tehnologii, există diferențe importante între ele. De exemplu, spre deosebire de OCR, care convertește textul din imagini bitonale într-un format digital, ușor de citit și procesat de către computere și alte dispozitive electronice, IDP merge mult mai departe, având capacitatea de a transforma conținutul nestructurat în date utilizabile. Atât RPA, cât și IDP sunt tehnologii digitale pentru extragerea informațiilor. Cu toate acestea, RPA imită, în principal, munca umană pentru sarcini repetitive și laborioase, în timp ce caracteristicile de inteligență artificială

 

ale IDP îi permit să abordeze sarcini mai complexe și să completeze munca RPA, depusă prin intermediul interfețelor grafice ale diverselor aplicații. Diferența principală constă în faptul că RPA se bazează pe reguli, necesitând o programare operațională specifică pentru a-și executa sarcinile, în timp ce IDP se bazează pe IA și nu necesită o abordare bazată pe reguli pentru extragerea datelor. O altă diferență semnificativă este că IDP învață și se îmbunătățește cu fiecare utilizare. În multe situații, IDP poate fi eficient implementată ca un sub-proces pentru a adăuga valoare activităților RPA.

1

1

Utilizează inteligența artificială pentru a transforma datele nestructurate în date utilizabile. 

2

2

Folosește învățarea automată și verificarea cu ajutorul uman pentru a asigura acuratețea datelor. 

3

3

Extrage documente și date mai rapid și cu mai mare precizie.

PROCESAREA INTELIGENTĂ

 REPLICAREA ABILITĂȚLOR UMANE

 

Encorsa IDP excelează în replicarea abilităților umane și are capacitatea de a converti informațiile puține în date utile. Acest lucru implică absorbția și organizarea informațiilor diluate pentru a le prezenta ca date structurate. În plus, poate sorta și categorisi conținutul informației și poate identifica instanțe ale conceptelor abstracte din informații.

ÎMPĂRȚIREA FLUXULUI DE DOCUMENTE MULTIPLE

 

Fiecare flux adăugat în platformă este tratat de motorul AI KAPTO ca un articol care poate conține mai multe documente. Apoi, motorul AI identifică fiecare pagină, fiecare componentă și le sortează în documente și secvențe corelate. Acest lucru permite Encorsa IDP să recunoască și să împartă inteligent fiecare document.

PROCESAREA INTELIGENTĂ

SORTAREA DOCUMENTELOR ÎN MULTIPLE FORMATE

Pe măsură ce documentele sunt primite, Encorsa IDP poate recunoaște tipul documentelor absorbite. Motorul AI KAPTO le categorisește și le sortează în grupuri, trimițându-le către procese sau fluxuri de lucru individuale. Mai mult, capacitățile Encorsa IDP depășesc cu mult captarea de date de bază, deoarece poate extrage informații variind de la textul neestructurat al documentelor la structuri complexe, cum ar fi tabele îmbricate sau intercalate.

SORTAREA DOCUMENTELOR ÎN 
MULTIPLE FORMATE

RECUNOAȘTEREA CONCEPTELOR

Encorsa IDP are capacitatea de a înțelege documentele prin descifrarea conținutului și contextului acestora. De asemenea, printr-un proces de instruire supervizată de către utilizator, Encorsa IDP poate fi personalizat pentru a răspunde la întrebări specifice stabilite

de utilizator. Această caracteristică reduce semnificativ necesitatea revizuirii manuale a documentelor, căutării de subiecte specifice sau răspunderii la seturi predefinite de întrebări, permițând angajaților să aibă mai mult timp pentru a se concentra asupra altor sarcini critice.

ÎNVĂȚARE CONTINUĂ ȘI IMPLICAREA UMANĂ

Motorul nostru pre-antrenat învăță în mod continuu și ne diferențiază de abordarea convențională în care sunt create modele specifice pentru documente individuale. Encorsa IDP are la baza un ecosistem de modele AI care concurează și colaborează pentru a captura diverse aspecte cognitive ale documentelor, agregându-le pentru a obține o perspectivă cuprinzătoare. Orice instruire specifică unei companii poate fi realizată rapid, cu doar câteva exemple. Motorul AI KAPTO operează autonom, fără a necesita intervenție umană, asigurând o automatizare completă de la un capăt la altul. 

Cu toate acestea, există câteva situații în care este nevoie de intervenție umană, în cazuri cum ar fi: detectarea anomaliilor în documente, învățarea noilor expertize sau logici specifice unei companii și atunci când AI recunoaște o eroare care necesită verificare umană. 

ÎNVĂȚARE CONTINUĂ ȘI IMPLICAREA UMANĂ

BENEFICIILE ENCORSA IDP

FACE MAI BINE

FACE MAI BINE

 

Mai precis 

Mai eficient 

Fără obstacole

FACE MAI RAPID

FACE MAI RAPID

 

Modele AI flexibile pentru fiecare afacere 

Fără constrângeri de șablon 

Fără constrângeri de ontologie 

Principiul arată-mi și voi realiza 

FACE LA COSTURI MAI REDUSE

FACE LA COSTURI MAI REDUSE

 

Fără proiecte complexe 

Fără arhitectură complexă 

Conectare reală și utilizare imediată

USECASE ASIGURĂRI:
DECLARAȚIE DE ACCIDENT AUTO

USECASE ASIGURĂRI:<br>
DECLARAȚIE DE ACCIDENT AUTO

ENCORSA IDP PENTRU DEPARTAMENTE

LOGISTICĂ ȘI LANȚ DE APROVIZIONARE

Note de Expediere / Vămuire / Urmărirea Livrărilor / Programare / Facturare & Plăți / Transport de mărfuri / Documente anexe de transport / Concilierea Facturilor / Liste de Ambalare / Gestionarea Expedițiilor.

FINANȚE ȘI CONTABILITATE

Conturi de Creanțe / Cererile de Achiziție / Documente anexe de transport / Potrivirea Facturilor 

CENTRE DE SERVICII PARTAJATE

Conturi de Creanțe / Gestionarea Comenzilor / Cheltuieli de Călătorie și Divertisment (T&E - Travel and Entertainment) / Vămuire / Gestionarea Cererilor și Facturării / Gestionarea Energiei / Potrivirea Facturilor 

RESURSE UMANE

Onboarding Angajați / Managementul Beneficiilor / Cheltuieli de Călătorie și Divertisment (T&E) 

INTEGRĂRI INBOUND ȘI OUTBOUND

INTEGRĂRI INBOUND ȘI OUTBOUND

Motorul KAPTO AI se integrează perfect în procesul dvs. de afaceri, conectându-se la cele mai bune soluții enterprise de pe piață. De la ERP-urile de top, cum ar fi SAP și Oracle NetSuite, la soluții avansate de RPA, cum ar fi UI Path și Automation Anyware, până la aplicații corporative și platforme de gestionare a datelor, precum Snowflake, Xero și Quickbooks. KAPTO AI Engine permite, de asemenea, recepționarea documentelor din orice sursă și integrarea cu aplicații populare de stocare și gestionare a fișierelor în cloud, precum Dropbox, OneDrive, Google Drive, AWS S3 și multe altele, oferind flexibilitate și securitate pentru procesele de la un capăt la altul.

 

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SOLUȚIILE ȘI TEHNOLOGIILE ENCORSA