Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU DEPARTAMENTUL OPERAȚIONAL

Cu soluția Encorsa BPM, optimizați operațiunile, eliminați redundanțele și maximizați eficiența organizației, prin automatizarea unei game variate de procese, de la cele de back-office până la cele de tip core-business. 

 

Encorsa BPM are la baza tehnologia WEBCON BPS – o platformă low-code complexă de gestionare a proceselor de lucru (Business Process Management - BPM) ce facilitează automatizarea și optimizarea eficientă a fluxurilor și proceselor din cadrul unei organizații.

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU DEPARTAMENTUL OPERAȚIONAL

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA
ȘI CALITATEA MUNCII

LANSAȚI PRODUSELE
PE PIAȚĂ
MAI RAPID

STIMULAȚI
INOVAȚIA

ACCELERAȚI FLUXURILE DE LUCRU ZILNICE,
UTILIZÂND SOLUȚII PENTRU EFICIENȚA OPERAȚIONALĂ

CORESPONDENȚĂ ȘI GESTIONAREA INCIDENTELOR

Procesați zilnic și atribuiți corespondența și documentele primite, chiar de ordinul miilor, și atribuiți-le automat persoanei potrivite pentru a economisi timp și a evita munca redundantă.

APROBAREA ACORDURILOR LEGALE

Asigurați-vă că toate clauzele dintr-un document țin cont de obiectivele organizației dvs. și respectă legea. Urmăriți schimbările și asigurați acceptarea lor în toate etapele.

RECLAMAȚII, PLÂNGERI ȘI PROCESARE RETURURI

Tratați profesional și prompt obiecțiile clienților, folosind soluții personalizate, ușor de utilizat.

GESTIONAREA ȘI STOCAREA DOCUMENTELOR

Urmăriți, gestionați și păstrați documentele în siguranță, în format digital, reducând utilizarea hârtiei, urmărind un comportament ecologic. Stocați automat înregistrări ale tuturor versiunilor create și modificate de utilizatori.

GESTIONAREA ȘI AUDITUL CALITĂȚII

Asigurați-vă că sunt respectate standardele industriei, procedurile ISO și reglementările din domeniu; eficientizați activitățile cu abordări Lean / Six Sigma.

MANAGEMENTUL CICLULUI DE VIAȚĂ AL PRODUSELOR

Utilizați toate informațiile disponibile pentru a urmări întregul ciclu de producție, de la proiectare și fabricație până la etapele de service și casare.

RFI, RFP ȘI PROCESARE COMENZI ACHIZIȚIE

Răspundeți prompt la o cerere de informații, ofertă sau concurs de oferte, primiți și procesați rapid comenzile și eficientizați întregul flux de lucru al facturării.

MANAGEMENTUL FLOTEI

Urmăriți disponibilitatea și starea vehiculelor deținute de compania dvs. și optimizați costurile lor de exploatare.

TRUSTED BY LEADING COMPANIES

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

SOLUȚII DE AUTOMATIZARE PENTRU ALTE DEPARTAMENTE

FINANCIAR
IT
RESURSE UMANE 
MARKETING &
VÂNZĂRI
MANAGEMENT
CONTACT CENTER