Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

Webinar: Cetățeanul Dezvoltator Encorsa - Realizat în parteneriat cu PMI Romania

Doriți să înțelegeți ce înseamnă să fiți un "Citizen Developer" și cum tehnologiile low-code pot revoluționa modul în care afacerea dumneavoastră se adaptează la cerințele digitale moderne? Vă invităm la webinarul nostru special unde vom demonta miturile și vom arăta puterea reală a platformelor low-code.

 

Descoperiți cum Encorsa combină diferite tehnologii pentru a face din procesul de digitalizare unul mai fluid și mai eficient. Prin demonstrații în timp real, vom dezvolta un prototip de flux de achiziții în doar 30 de minute. Mai mult decât atât, vom explora importanța utilizării unei platforme low-code de BPM și când aceasta este cea mai potrivită alegere pentru companiile moderne. În final, vom analiza un studiu de caz detaliat al ANOFM, ilustrând cum tehnologiile low-code pot fi folosite în contexte reale.

Cătălin Profir Cătălin Profir CEO& Co-founder @Encorsa

Radu Mărgărit Radu Mărgărit CDIO& Co-founder @Encorsa

Codrin-Dan Nicolau Codrin-Dan Nicolau MBA, PMP, CBAP

Encorsa YouTube

Vă invităm să urmăriți mai multe materiale pe canalul de YouTube Encorsa Sales.

URMĂREȘTE-NE

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SOLUȚIILE ȘI TEHNOLOGIILE ENCORSA