Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

Webinar: De la Complex la Simplu: transformă procesele de achiziții în 2024

Webinar: De la Complex la Simplu: transformă procesele de achiziții în 2024

Revoluționează achizițiile: gestionează eficient procesele complexe din companie folosind o soluție de digitalizare inovativă compatibilă cu orice ERP. ​​​

 

Completează formularul pentru a accesa imediat link-ul către versiunea integrală a webinarului.

Webinar: De la Complex la Simplu: transformă procesele de achiziții în 2024
Cătălin Profir

Cătălin Profir CO-FOUNDER ENCORSA

„Explorați alături de noi capabilitățile platformei Webcon BPS, o soluție tehnologică care facilitează simplificarea proceselor din departamentul de achiziții. Platforma oferă posibilitatea de a dezvolta fluxuri de lucru rapid, eficient și la costuri reduse. Vă invităm să vizualizați acest webinar dacă sunteți în căutarea unei soluții de digitalizare eficiente care să abordeze nevoile și provocările specifice departamentului de achiziții, inclusiv: complexitatea ridicată a proceselor, care implică gestionarea diverselor tipuri de achiziții, fiecare cu pași și acțiuni specifice; comunicarea nestandardizată pe multiple canale pe durata întregului proces de achiziții; nevoia de a urmări derularea proceselor de achiziție în conformitate cu politicile și procedurile companiei; optimizarea procesului prin monitorizarea gradului de încărcare cu sarcini al agenților de achiziții;​​​​​​​ gestionarea eficientă a proceselor auxiliare, cum ar fi calificarea și aprobarea furnizorilor, sau colectarea feedback-ului".

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SOLUȚIILE ȘI TEHNOLOGIILE ENCORSA