Encorsa

SOLUȚII Descoperiți cum puteți accelera procesul de trasformare digitală al organizației, în fucție de tehnologie, industrie, departament sau tipul de flux.

COMPANIE Noi suntem Encorsa. O companiei cu 5 ani de experiență în consultanță și peste 100 de proiecte de transformare digitală implementate cu succes.

Webinar: Conectăm e-Factura cu orice ERP, în mod simplu și eficient, prin Webcon BPS

Webinar: Conectăm e-Factura cu orice ERP, în mod simplu și eficient, prin Webcon BPS

Completează formularul pentru a accesa imediat link-ul către versiunea integrală a webinarului.

Webinar: Conectăm e-Factura cu orice ERP, în mod simplu și eficient, prin Webcon BPS
Cătălin Profir

Cătălin Profir CO-FOUNDER ENCORSA

„Te invit să urmărești un webinar exclusiv despre implementarea rapidă, elegantă și flexibilă a noilor fluxuri de facturi între platforma e-Factura si ERP-ul folosit în organizația ta, indiferent care este acesta (SAP, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, SUN, Charisma. etc). Alături de Radu Mărgărit, am discutat despre: descărcarea și clasificarea automată a facturilor p​​​​​​​rimite, ​​​​distribuirea facturilor de la furnizori către responsabilii din organizație (key persons) prin reguli dinamice, procesarea și aprobarea facturilor fizice (facturi externe sau P2B), compararea automată a facturilor fizice/electronice cu cele descărcate din platforma e-Factura, s​​implificarea mapării facturilor descărcate din e-Factura la deconturi și maparea automată a articolelor de pe facturile electronice primite."

SIMPLIFICĂ-ȚI AFACEREA CU ENCORSA

E timpul pentru transformare digitală! Completați formularul cu mesajul "doresc consultanță gratuită", iar noi vom reveni cu detalii.

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

AFLĂ MAI MULTE DESPRE SOLUȚIILE ȘI TEHNOLOGIILE ENCORSA