Encorsa Conversational AI are la bază tehnologia DRUID AI și este una dintre cele patru soluții tehnologice propuse de Encorsa pentru transformarea digitală a companiilor. Encorsa Conversational AI este o soluție puternică care permite companiilor să creeze experiențe excepționale atât pentru utilizatorii interni, cât și pentru cei externi, contribuind totodată la scalarea afacerii. Prin utilizarea unei abordări no-code, companiile pot proiecta și implementa cu ușurință aceste experiențe folosind interacțiuni omnichannel și automatizarea proceselor de lucru. Platforma DRUID AI oferă o interfață ușor de utilizat, care nu necesită codare.
Cu ajutorul unui motor NLP/NLU proprietar care înțelege cu adevărat limbajul uman, împreună cu funcții avansate de analiză, evaluare și instrumente intuitive fără cod, platforma DRUID AI integrează perfect un nivel de experiență conversațională a utilizatorului în orice sistem de întreprindere. De exemplu, platforma dispune de conectori prestabiliți puternici care permit accesul rapid la date din alte aplicații, cum ar fi ERP, CRM, RPA sau orice alte aplicații bazate pe SQL sau API (REST / SOAP).
Chatboții și Inteligența Artificială (IA) Conversațională sunt două concepte distincte, deși adesea sunt folosite în mod interschimbabil. Chatboții reprezintă programe de calculator care simulează conversații umane, având scopul de a oferi clienților experiențe mai bune. Există două tipuri principale de chatboți: cei care utilizează fluxuri de conversație predefinite și cei care se bazează pe inteligență artificială și prelucrare a limbajului natural (NLP). Chatboții cu fluxuri de conversație predefinite urmează un set de reguli prestabilite pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor, în timp ce cei bazati pe IA și NLP pot descifra întrebările utilizatorilor și pot oferi răspunsuri automate în timp real.
Pe de altă parte, Inteligența Artificială Conversațională (Conversational AI) este un termen mai larg care cuprinde diferite tehnologii de comunicare bazate pe IA. Aceste tehnologii includ chatboți, dar și asistenți virtuali precum Siri sau Amazon Alexa. Platformele de Inteligență Artificială Conversațională utilizează date, învățare automată (ML) și NLP pentru a recunoaște și interpreta intrările vocale și textuale, imitând interacțiunile umane și facilitând fluxul conversațional. Astfel, în timp ce chatboții reprezintă o formă specifică de tehnologie conversațională, Inteligența Artificială Conversațională include o gamă mai largă de tehnologii și aplicații bazate pe IA, care permit interacțiuni mai complexe și personalizate cu utilizatorii.
Soluția tehnologică Encorsa Conversational AI poate comunica în peste 100 de limbi și poate fi implementată pe diverse canale de comunicare, care sunt prietenoase și familiare utilizatorilor. De exemplu, Encorsa Conversational AI poate fi integrat pe pagini web ale clienților (site-uri web, intraneturi) sau în aplicații mobile.
De asemenea, soluția permite implementarea în toate aplicațiile populare de mesagerie, cum ar fi WhatsApp, Facebook Messenger, Google Chat, WeChat, WeCom, Telegram, Microsoft Teams, Viber, Twilio, Instagram, Slack, Jira, Alexa, Kik, Line, Skype și altele. Mai mult, Encorsa Conversational AI susține integrarea vocală cu diverse sisteme de afaceri sau telefonic. Este, de asemenea, capabil să trimită SMS-uri și e-mailuri prin intermediul serviciilor precum SendGrid.
Inteligența Artificială Conversațională aduce îmbunătățiri semnificative în experiența utilizatorilor și crește productivitatea prin conjuncția cu tehnologia RPA pentru automatizarea sarcinilor prin intermediul conversației.
Acest lucru permite companiilor să obțină multiple beneficii, precum: timp de valorificare mai rapid, ROI mai mare și o experiență superioară pentru utilizatori.
În fiecare zi, utilizatorii externi și interni se confruntă cu provocarea de a trece între numeroase sisteme și aplicații diferite pentru a-și îndeplini sarcinile. Encorsa elimină această complexitate, oferind utilizatorilor un acces mai ușor și mai natural la tehnologie și automatizare.
Îndeplinește funcții de asistență Help Desk
Colectează și înregistrează plângeri și sesizări
Poate fi concierge personal
Ajută agenții umani să livreze mai adecvat răspunsuri în timp real
Ajută agenții umani să raporteze automat activitatea lor la sfârșitul apelului
Furnizează date analitice despre interacțiunile cu clienții
Procesează cereri de concediu (toate tipurile)
Procesează diplome și certificări, fluturași de salariu, ore de lucru
Ține în evidență istoricul de salariu, contractul, bonusuri și beneficii
Se implică în evaluări și trasee profesionale
Are rol de suport în recrutare, interviuri de exit, formularele de solicitare
Completează formulare (care au în spate un API sau RPA)
Filtrează sarcini de lucru
Aprobă sarcini de lucru
Livrează rapoarte
Afișează notificări de follow-up și colectează feedback
În platforma DRUID, folosită de Encorsa, utilizatorii pot crea și implementa ușor fluxuri avansate de conversații. Această platformă oferă funcții intuitive de drag-and-drop pentru mai multe tipuri de interacțiuni, integrări fără întrerupere cu sistemele de lucru și capacități puternice de automatizare. Alegeți o implementare rapidă și oferiți utilizatorilor dumneavoastră experiențe conversaționale îmbunătățite. Pentru mai multe informații despre dezvoltarea low-code, accesați pagina noastră dedicată acestui subiect.
IMPLEMENTARE: Soluția Encorsa Conversational AI poate fi implementată pe infrastructuri cloud precum Microsoft Azure și Google Cloud, sau poate fi utilizată în întregime în cadrul infrastructurii interne a întreprinderii dumneavoastră,utilizând Kubernetes sau Dockers. În plus, implementările cu disponibilitate ridicată sunt disponibile pentru a satisface exigențele la nivel enterprise.
INTEGRARE: Platforma de Inteligență Artificială Conversațională funcționează ca un centru deschis de inteligență artificială, permițând adoptarea unei abordări tehnologice agnostice. Modulul Connector Designer al platformei DRUID facilitează configurarea conexiunilor către sistemele de afaceri prin intermediul API-urilor (REST/SOAP). Indiferent de locul în care sunt stocate datele necesare (ERP, Data Warehouse, CRM-uri, HRIS), platforma stabilește conexiuni fără a necesita echipe tehnice dedicate sau resurse de dezvoltare IT.