Transformarea digitală în industria serviciilor financiare în anul 2022

🚀 Află de la experți care sunt ultimele trenduri în digitalizare și de ce trebuie să ții cont pentru a rămâne lider de piață! 🏆

Despre Webinar

Transformarea digitală nu reprezintă un trend, ci noul model de funcționare al companiilor din industria serviciilor financiare! Encorsa propune un webinar dedicat acestui subiect, în care sunt explicate cele mai importante tehnologii folosite în anul 2022 în procesul de digitalizare

Află răspunsul la umrătoarele întrebări:

Vizionare plăcută

>> Cum pot fi folosite tehnologiile de transformare digită pentru a maximiza obiectivele companiei?

>> Care este rolul fiecărei tehnologii în atingerea acestor obiective? 

>> Care sunt factorii cheie pentru consolidarea în piață a companiilor financiare

>> Cum poți reduce costurile operationale din fiecare lună? 

>> Cum poți automatiza procese pentru a crește productivitatea și satisfacția angajaților?

>> Cum poți reduce erorile umane din companie prin digitalizare?

>> Cum poti genera noi leaduri cu ajutorul technologiilor conversaționale? 

>> Cum poti crește satisfacția clienților prin eliminarea timpul de așteptare pentru asistență? 

Customer Onboarding Officer @Encorsa

Roxana Adascalului

Cu peste 10 ani de experiență în banking și servicii financiare, Roxana cunoaște foarte bine atât nevoile cât și tredurile industriei de BFSI. Fostă reprezentantă a companiilor financiare, astăzi Roxana sustine inițiativele de transformare digitală și ghidează companiile implicate în proiecte de digitalizare, cu scopul de a le ajuta își atingă obiectivele. 

Co-Founder & CEO @Encorsa

Cătălin Profir

Cătălin Profir deține o experiență în business-ul de tehnologie la nivel Enterprise de peste 10 ani, coordonând cu succes peste 150 de proiecte de dezvoltare și implementare software. A fondat compania Encorsa alături de alți doi parteneri în 2019 pe fundamentul noilor tehnologii de automatizare inteligentă a proceselor, care permită simplificarea transformării digitale, cu rezultate rapide atât pe termen scurt, cât și flexibilitate pe termen lung în fața schimbărilor rapide ale mediului de business. 

Global Sales Director @Druid AI

Raluca Tătărușanu

Raluca Tătarusanu are peste un deceniu de experiență domeniul vânzărilor de tehnologie. Raluca s-a alăturat DRUID AI în mai 2019 în calitate de Director Global de vânzări. În acest rol, ea este responsabilă de conducerea tuturor eforturilor de strategie de vânzare directă și de lansare pe piață, De asemenea, se concentrează pe stabilirea unui ecosistem sănătos de clienți din toate industriile, implicând în același timp și rețeaua tot mai mare de parteneri ai companiei. 

Product Owner @Druid

Elena Branche

Cu peste 5 ani de experiență în finanțe și consultanță, Elena Branche este expert în tehnologie și are un rol crucial în dezvoltarea produselor și a serviciilor companiei Druid, cât și în promovarea tehnologiilor conversaționale. Prin consultanța specializată pe care o oferă companiilor din întreaga lume, Elena contribuie astfel al transformarea digitală a mediului antreprenorial. 

Chief Growth Officer @Tailent

Mihai Paraschiv

Cu peste 15 ani de experiență în business development IT&C, Mihai este pasionat de a găsi modalități prin care companiile fie sustenabile și evolueze pe o piață concurențială și globală. La Tailent, creăm tehnologie RPA, cu ajutorul căreia partenerii noștri livrează adevărate departamente virtuale de roboți software dedicați preluării activităților redundante, plictisitoare și repetitive, la un cost accesibil. Timpul astfel salvat si productivitatea câștigată contribuie la succesul companiilor prin facilitarea unui mediu de lucru creativ, concentrat pe creștere si pe valoare adăugată. 

Studii de caz

Clientii nostrii

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link