Află cine este angajatul digital și cum ne poate ajuta să creștem satisfacția clienților și a angajaților din companie!

DESPRE WEBINAR

Encorsa propune Angajatul Digital ca soluție câștigătoare atât pentru îmbunătățirea experienței clienților cât și a angajaților, o soluție care reunește tehnologii dotate cu inteligență artificială, roboți RPA, platforme low-code de BPM și chatboți.

Vizualizează acest webinar dacă vrei să afli cine este angajatul digital și care sunt capabilitățile și limitările acestuia, dar și cum ne poate ajuta să îmbunătățim experienței digitală a clienților și a angajaților.

Vizionare plăcută 👇

Customer On-boarding @Encorsa

Roxana Adascălului

Dacă facem un exercițiu și ne imaginăm că trăim câteva sute de ani în urmă, toată tehnologia de azi, capabilă de a transporta atât de multă informație în atât de multe medii, sună a magie. Împreună la Encorsa, noi încercăm să facem magia de azi realitatea de mâine. Prin intermediul inteligenței artificiale, a chatboților și a roboților, a realității augmentate și a celei virtuale, acum mai mult ca niciodată putem explora noi metode de a ne transforma viața de zi cu zi, sperând să ajungem la echilibrul ideal între muncă și viața personală.

Head of Chatbots & RPA Division @Encorsa

Răzvan-Alexandru Chiose

Razvan Chiose și-a început călătoria în lumea tehnologiilor low-code în 2019, reusind să livreze de atunci peste 20 proiecte de succes în cadrul companiei Encorsa, folosind roboți software RPA și tehnologii conversaționale (chatboți). Seriozitatea și eficiența sunt două dintre calitățile care au contribuit la avansarea lui Răzvan în funcția de Head of Chatbots & RPA Division, fiind astăzi responsabil de proiecte importante pentru companii precum Electrica Furnizare.

Digital Marketing Manager @Encorsa

Bianca Linette E.

‘Tech savvy’ la bază și ‘marketing persona’ de profesie, Bianca pledează pentru construirea unei strategii puternice de îmbunătățire a experienței clienților cu brand-ul, prin folosirea anumitor tehnologii imersive precum Chatbots, Augmented Reality și Virtual Reality. Cu experineță de marketing atât în segmentul B2C, cât și în B2B, Bianca recunoaște importanța unei strategii integrate de loializare a clienților pentru pozitionarea unui brand ca lider de piață în industria pe care o reprezintă.

Studii de caz

Clientii nostrii

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link