WEBINAR LIVE - 07 IULIE 11:00

Digitalizarea inteligentă a fluxurilor de producție

Afla cum functioneaza digitalizarea in companiile de productie

DESPRE WEBINAR

Indiferent dacă faceți parte dintr-o corporație mare sau o companie mijlocie, subiectul digitalizării este unul fierbinte si cu siguranța se afla pe lista dumneavoastră de priorități. În timp ce accentul în companii a fost inițial în principal pe magazine, relația cu clienții și pe lanțul de aprovizionare, tot mai multe companii își dau seama că acum trebuie urgent să includă toate celelalte fluxuri informaționale ale companiei în strategia de digitalizare pentru a reuși să obțină avantaj competitiv. 

Video

Care este abordare potrivită? 

Aflați de la experții noștri ce este necesar pentru a îmbunătăți fluxul de informații în întreaga companie și pentru a profita de tot potențialul de creștere a eficienței ieșind din paradigma gândirii departamentale.  

In acest webinar veți afla: 

 • Cum puteti digitaliza procesele care nu sunt acoperite de ERP 
 • Cum asigurați disponibilitatea și integritatea informațiilor relevante in întreaga companie 
 • Cum vă asigurați că toate departamentele și toți angajații sunt la bord atunci când călătoriți în noua lume digitală 
 • Cum puteți reduce efortul depus de departamentul IT pentru transformarea digitala , alegând instrumentul potrivit 
 • Povești de succes din practică 

Folosim exemple specifice pentru a vă arăta succesul companiilor care au procedat la digitalizarea proceselor lor de afaceri împreună cu noi. Vom prezenta un exemplu concret pentru a vedea cum arată un proces digitalizat cu succes și pentru a afla de ce WEBCON BPS este prima alegere pentru abordarea integrata a procesului de digitalizare. 

Innovation Manager ENCORSA

Răzvan

Dacă facem un exercițiu și ne imaginăm că trăim câteva sute de ani în urmă, toată tehnologia de azi, capabilă de a transporta atât de multă informație în atât de multe medii, sună a magie. Împreună la Encorsa, noi încercăm să facem magia de azi realitatea de mâine. Prin intermediul inteligenței artificiale, a chatboților și a roboților, a realității augmentate și a celei virtuale, acum mai mult ca niciodată putem explora noi metode de a ne transforma viața de zi cu zi, sperând să ajungem la echilibrul ideal între muncă și viața personală.

Chief Executive Officer ENCORSA

Cătălin

Cred în autenticitate și apreciez cel mai mult la oameni conștiența de sine. Îmi place să descopăr ceea ce îi motivează cu adevărat. În egală măsură, am o nevoie constantă de a cunoaște mai mult, sunt interesat de puterea pe care o aduce „knowledge-ul”, dar ponderez acest lucru permanent cu o estetică de a pune lucrurile în practică. Caut permanent povestea din spatele fiecărui business și cred că prin intervenția Encorsa de a simplifica afacerile utilizând inovația tehnologică vom reuși să potențăm eroii din spatele poveștilor și misiunea lor.

Special guest WEBCON

Michael

Having multiple years of experience and several IT-related positions gave me an in-depth insight into the low code market: expectations, challenges, and various experiences. Both from the perspective of clients seeking a solution as well as from the perspective of IT companies wanting to enter or already present on the low code process automation market.

Studii de caz

Clientii nostrii

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link