Tipuri de implementări

Flux de lucru OCR și înregistrare documente

Dumneavoastră puteți procesa ușor sute de facturi pe zi? Prin crearea unui proces de tip OCR în WEBCON BPS și Encorsa vă poate ajuta!

Digitizarea documentelor tiparite

Multe fluxuri de documente pornesc din punctul de înregistrare în sistem a unui document aflate inițial pe suport de hârtie. Este foarte important modul în care sistemul acceptă digitizarea documentelor tradiționale și tratează modurile diverse prin care ele ajung în organizație. WEBCON BPS are un sistem de gestionare a documentelor care permite:

 • semnarea manuală a un document folosind o interfață ergonomică și intuitivă asistată de sugestii și sfaturi;
 • automatizarea completă a procesul de scanare a documentelor pe hârtie folosind un sistem de codurilor de bare;
 • înregistrarea automată a documentelor care vin prin e-mail, fax sau EDI (Electronic Document Interchange);
 • identificarea conținutul documentelor scanate folosind un mecanism OCR avansat și completarea automată a formularele de înregistrare cu metadate.

Utilizând sistemul nostru avansat OCR, alegerea modului de înregistrare a documentelor (manual sau automat) depinde de preferințele clienților și de numărul de documente care sunt înregistrate în fiecare zi.

Înregistrarea automată a documentelor

Facturile trimise de furnizori prin e-mail, precum și documentele primite prin fax și scanate, pot fi înregistrate automat în WEBCON BPS. Acest lucru este posibil pentru ca sistemul nostru folosește un mecanism OCR avansat bazat pe principiul fuzzy logic.

În prima fază, documentul scanat este supus procesului de recunoaștere și indexare a caracterelor. În a doua fază puteți căuta cuvinte cheie și expresii definitorii în timpul înregistrării documentelor. Pentru facturi, astfel de fraze includ „numărul contului bancar”, „data plății” , „suma netă” sau „TVA”.

Important este că, din perspectiva sistemului, nu contează unde apar cuvintele sau frazele căutate în document și deci nu este nevoie să adaptați algoritmul la facturi tiparite cu template-uri diferite, de exemplu.

Documentele recunoscute inițiază un flux de lucru în care așteaptă verificarea din partea unui utilizator (de exemplu, la front office).

WEBCON BPS oferă o interfață clară și ușor de utilizat pentru verificarea documentelor recunoscute de OCR Framework. Utilizatorul observă rapid unde se află frazele recunoscute în documentul scanat. În plus, frazele pe care sistemul nu le-a recunoscut cu precizie sunt evidențiate (în roșu).

Puteți muta cu drag&drop în orice moment textul unui document chiar în formularul de înregistrare. Un aspect la fel de important este faptul că utilizatorii verifică recunoașterea datelor chiar în interfața familiară a WEBCON BPS- aceeași care este utilizată apoi în lucrul cu documentul.

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link