RESURSE UMANE

ENCORSA vă ajută să eliminați aglomerația din hârtii pentru a îmbunătății comunicarea cu angajații. Procesați și automatizați cu ușurință cererile crescând eficiența proceselor de resurse umane și pentru a vă construi o imagine bună ca angajator.

APROBARE CONCEDII, RECRUTARE, ON / OFF-BOARDING

Simplificați procesele de recrutare și inducție cu fluxuri de lucru cuprinzătoare pentru a vă construi o imagine de top în rândul angajatorilor.

PONTAJE


Planificați și gestionați prezența la lucru și absențele angajaților dvs. pentru a asigura plățile salariale în mod procedural și pentru a gestiona disponibilitatea forței de muncă pentru finalizarea eficientă a sarcinilor.

Mai multe >

EVALUAREA
ANGAJAȚILOR

Gestionați evaluările periodice ale personalului utilizând soluții inteligente de fluxuri de lucru ce oferă transparență și acuratețe.

GESTIONAREA PERSONALULUI LA DISTANȚĂ

Urmăriți sarcinile membrilor echipelor care lucrează în afara sediilor companiei pentru a asigura productivitate și atingerea obiectivelor.

AVANTAJE ȘI BONUSURI

Construiți fluxuri corecte și etice pentru a putea oferi avantaje și bonusuri angajaților și pentru a evita comportamentele non-etice sau chiar ilegale.

PLANURI DE PENSIE

Administrați toate tipurile de planuri de pensii și de capital și creați programe durabile urmărind reglementările complexe în vigoare.

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link