PROCESELE OPERAȚIONALE

Aplicațiile construite cu platforma WEBCON BPS eficientizează munca și elimină reduntanțele conferindu-vă un avantaj competitiv, de la back-office până la aplicațiile de tip core-business. Putem acoperi fluxuri de lucru zilnice care se desfășoară în întreaga companie, inclusiv:

CORESPONDENȚĂ ȘI GESTIONAREA INCIDENTELOR

Procesați zilnic și atribuiți corespondența și documentele primite, chiar de ordinul miilor, și atribuiți-le automat persoanei potrivite pentru a economisi timp și a evita munca redundantă.

Mai multe >

APROBĂRI DEPARTAMENT JURIDIC

Asigurați-vă că toate clauzele dintr-un document țin cont de obiectivele organizației dvs. și respectă legea. Urmăriți schimbările și asigurați acceptarea lor în toate etapele.

RECLAMAȚII,
PLÂNGERI ȘI PROCESARE RETURURI

Tratați profesional și prompt obiecțiile clienților, folosind soluții personalizate, ușor de utilizat.

STIVE DE DOCUMENTE ȘI MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR

Urmăriți, gestionați și păstrați documentele în siguranță, în format digital, reducând utilizarea hârtiei, urmărind un comportament ecologic. Stocați automat înregistrări ale tuturor versiunilor create și modificate de utilizatori.

GESTIONAREA ȘI AUDITUL CALITĂȚII

Asigurați-vă că sunt respectate standardele industriei, procedurile ISO și reglementările din domeniu; eficientizați activitățile cu abordări Lean / Six Sigma.

MANAGEMENTUL CICLURILOR DE VIAȚĂ ALE PRODUSELOR

Utilizați toate informațiile disponibile pentru a urmări întregul ciclu de producție, de la proiectare și fabricație până la etapele de service și casare.

RFI, RFP ȘI PROCESARE COMENZI ACHIZIȚIE

Răspundeți prompt la o cerere de informații, ofertă sau concurs de oferte, primiți și procesați rapid comenzile și eficientizați întregul flux de lucru al facturării.

MANAGEMENTUL
FLOTELOR

Urmăriți disponibilitatea și starea vehiculelor deținute de compania dvs. și optimizați costurile lor de exploatare.

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link