Rapid application development

Dezvoltare software prin platforme low-code pentru implementări rapide și gestionare eficientă a schimbărilor

Dezvoltarea rapidă a aplicațiilor (RAD) nu este un concept nou. Dezvoltatorii s-au străduit să creeze aplicații de afaceri mai ușor și mai repede încă din anii ’70. În zilele noastre, însă, cererea pentru aplicații de business este din ce în ce mai mare iar platformele RAD în sine au devenit mai puternice ca niciodată. Pe lângă faptul că permit dezvoltarea rapidă și simplă de aplicații, platformele RAD oferă mult mai multe posibilități. Cele mai bune dintre ele permit departamentelor IT să furnizeze soluții scalabile, critice pentru business, de tip enterprise grade, fără a fi nevoie de programare.

Spre deosebire de alte metode, WEBCON BPS RAD oferă o abordare cu adevărat iterativă și agilă pentru dezvoltarea de aplicații software. Metoda folosește o varietate mare de componente preconstruite, sau „blocuri”, în loc de a programa de la zero, pentru a reduce timpul de dezvoltare, mărind eficiența acestuia. Aceste componente se pot personaliza, permițându-vă să implementați cu precizie cerințele proiectului.

În RAD, accentul este pus pe livrarea proiectului în iterații, cu ajustarea constantă a produsului la cerințele clientului, chiar dacă acestea nu sunt foarte clare. Aceasta abordare permite evaluarea ușoară a rezultatelor menținându-le aliniate cu cerințele afacerilor în continuă schimbare. Fiecare iterație ulterioară este construită fără programare fiind ușor configurabilă, nedepinzând de un dezvoltator, ceea ce garantează agilitate în dezvoltare.

Platformele RAD moderne oferă un mediu unificat, omogen pentru a conecta și opera arhitecturi de aplicații complicate în cadrul unei companii, urmărind standardizarea. Se pot astfel îmbunătăți caracteristicile de întreținere, reutilizare și mai ales ușurința în utilizare.

Tehnologia InstantChange separă WEBCON BPS de platformele RAD mai slabe. Putem crea rapid aplicații de business (fără programare) și putem introduce modificări în orice punct al ciclului de viață al aplicației. Aceasta înseamnă pentru clienți noștri o scădere dramatică a riscurilor de livrare a proiectelor IT.

ENCORSA are capacitatea de a livra rapid aplicații de afaceri orientate pe procese; organizațiile obțin mai mult control asupra proceselor lor de business, o mai bună coordonare a activităților și o mai bună utilizare a informațiilor, toate într-o singură platformă RAD agilă și intuitivă.

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link