Aplicații de tip

BPM LOW-CODE

Dezvoltăm și implementăm aplicații de business enterprise

Obține consultanță gratuită

De la dezvoltări mici și rapide la proiecte complexe pentru afacerea dumneavoastră, tehnologia InstantChange™ revoluționează procesul de dezvoltare a aplicațiilor software. Eficientizați gestionarea schimbărilor prin diminuarea cu până la 70% a timpului de livrare și reduceți riscurile de implementare.

Iată cum InstantChange™ vă ajută să livrați mai mult cu mai puțin, ținând pasul cu cerințele unei afaceri scalabile.

Transformare digitală printr-un singur Designer vizual

Sunteți la un drag & drop distanță de inovație. Cu o interfață intuitivă și ușor de folosit, puteți construi logica de business a unui flux de lucru. Atribuiți persoane și sarcini și introduceți rapid acțiuni declanșatoare. În peste 80% din cazuri nu aveți nevoie de programare sau linii de cod.

Uitați de scenarii și eliminați datoria tehnică. Soluția WEBCON BPS InstantChange™ vă permite proiectarea unui flux de lucru pe măsură ce proiectul avansează. Puteți face schimbări în timp real în urma feedback-ului primit de la utilizatorii finali. Implementarea este extrem de rapidă acoperind la final toată lista de cerințe.

Prin produsul WEBCON BPS, ENCORSA livrează modern și agil aplicații software iterative folosind o abordare DevOps disruptivă. Acum puteți dezvolta o aplicație de business enterprise-grade în doar câteva săptămâni, zile sau chiar ore.

Formulare complexe printr-un singur Designer vizual

Obțineți mai multe conversii și îmbunătățiți experiența utilizatorului. Puteți crea formulare dinamice pentru aplicații web, dispozitive mobile și Outlook fără programare clasică.

Aveți nevoie de câmpuri vizibile sau ascunse, date editabile sau informații obligatorii? Folosind tehnologia InstantChange™, puteți solicita modificări de câmpuri, formulare, machete sau șabloane ce pot fi simplu și rapid implementate. De cele mai multe ori doar bifând o căsuță.

ENCORSA aplică standardizarea, ceea ce face ca fiecare aplicație construită să funcționeze și să arate la fel, adică unitar. Adopția rapidă de către utilizatori devine astfel o regulă, conferindu-vă control deplin asupra portofoliului de aplicații din compania dumneavoastră.

Interacțiune
utilizator-chatbot
în timp real

Aveți nevoie rapid de un asistent virtual HR, asistent manager, operator helpdesk, vânzări sau chiar de un asistent în project management? Prin soluția ENCORSA Chatbot puteți dezvolta exponențial aproape orice departament din companie cu un chatbot AI.
Accelerați procesele de introducere de date, generare documente, aprobări de task-uri sau preluare de date nu doar din WEBCON BPS, ci și din sisteme tradiționale care nu pot fi integrate în fluxuri complexe de date.
Implementarea ușoară a unei interfețe externe pentru WEBCON BPS (păstrând abordarea low-code)
Traducere în timp real (clientul scrie într-o limbă, iar agentul uman primește mesaje în limba sa)
Introducerea datelor în WEBCON BPS folosind RPA (pentru un sistem fără API)
Experiență de adoptare mai rapidă a utilizatorilor (crearea de aplicații unice pentru toate sistemele dumneavoastră)
Experiență îmbunătățită pentru manageri (interfață mobilă unică pentru a primi rapoarte sau pentru a aproba fluxurile de lucru)
Creșterea satisfacției consumatorului cu până la 70% și angajaților cu până la 35%

Motor de reguli de business și logica de aplicare

Definiți comportamentul și logica aplicațiilor fără a avea nevoie de programare. Comportamentul condițional al formularelor și câmpurilor, logica fluxului de lucru și calculele aflate în spatele acestuia pot fi definite printr-un sistem intuitiv grafic de tip drag & drop.

De ce să nu folosiți programarea? Pentru că astfel puteți construi aplicații mai rapid, obțineți un design clar iar standardizarea foarte bună simplifică mentenanța și gestionarea modificărilor ulterioare. Echipa dumneavoastră de IT se poate baza pe un nou membru în echipă care învață și livrează în mai puțin de două săptămâni.

Tehnologia no-code împinge limitele automatizării. Însă ce se întâmplă dacă totuși aveți nevoie de programare? Când lucrurile devin cu adevărat complexe, WEBCON BPS permite interogări T-SQL precise. Dacă este nevoie de mai mult, se poate utiliza kitul .NET SDK pentru a depăși orice limită.

Integrabilitate pentru orice întreprindere

ENCORSA cu WEBCON BPS pot crea modele de date care mai apoi se pot utiliza în aplicațiile construite. Nu este nevoie să scrieți nicio linie de cod, indiferent dacă decideți să utilizați servicii web sau conectare directă la bazele de date.

WEBCON BPS simplifică dezvoltarea aplicației dumneavoastră (urmărind etapele de Dezvoltare, Testare, Producție) prin redirecționarea automată a modelelor de date către mediile adecvate sistemelor la care vă conectați.

Asistăm, de asemenea, și organizații mari, cu mai multe entități, având portofolii de sisteme IT vaste, deoarece modelele de date WEBCON BPS se redirecționează în mod inteligent către sursele de date specifice companiei.

De la Agil
la următorul nivel

Tehnologia InstantChange™ nu doar administrează gestionarea schimbărilor, ci are și un impact asupra întregului proces de livrare a aplicațiilor de business. Cu WEBCON BPS beneficiați imediat de avantajele unei strategii dinamice, bazate pe un ritm susținut, creând sisteme diferite și inovatoare care sprijină procesele de business din economia modernă.

La Encorsa nu tratăm tradițional proiectele folosind dezvoltarea în cascadă (Waterfall). Livrăm orice aplicație critică de business în câteva ore, folosind o abordare iterativă. Putem concepe și prezenta o soluție potrivită chiar în timpul discuțiilor cu managementul companiei dumneavoastră. Astfel, vă puteți concentra mai mult pe obținerea de rezultate deoarece WEBCON BPS vă permite să modificați aplicațiile practic din mers.

După ce reprezentanții diverselor departamente înțeleg procesul de livrare, ei se implică mai mult în crearea de aplicații de business cu departamentul de IT. Clienții noștri cu departamente de IT dedicate spun că WEBCON BPS i-a ajutat să se transforme în entități moderne de tip DevOps.

Doriți soluții specifice industriei dumneavoastră? Contactați-ne acum.

Obține consultanță gratuită

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link