Interfață utilizator

O soluție dinamică și eficientă care folosește o interfață intuitivă

Se întâmplă uneori ca beneficiile de tip corporate ale dezvoltării și implementării aplicațiilor să nu fie pe placul utilizatorilor, mai ales în cazul în care solicită angajații să iasă din rutina zilnică. Soluția la acest fapt este să vă concentrați mai mult asupra avantajelor lor personale. În loc să fie obligați, este ideal ca angajații să accepte de bună voie și cu entuziasm noile aplicații.

Encorsa creează convenabil un spațiu de muncă digital care ajută angajații să rezolve sarcinile lor de zi cu zi.
Având la dispoziție o interfață pentru utilizator cu aspectul practic tip Microsoft, integrările utile cu Microsoft Outlook și Word și suport pentru dispozitivele mobile, utilizatorii se bucură de o platformă unificată al cărei obiectiv este de a le face viața mai ușoară.

Utilizatorii mulțumiți se implică mai mult și se adaptează mai ușor la schimbări. Aceasta este rețeta câștigătoare pentru o transformare digitală eficientă.

Interfața practică de tip aplicații Microsoft

Cu WEBCON BPS, utilizatorii se bucură de o interfață familiară de tip Microsoft.

Când totul funcționează bine, conform așteptărilor, este mult mai ușor să beneficiați din plin de posibilitățile oferite de noile aplicații dezvoltate.

Un desktop digital complet

Cu WEBCON BPS toate activitățile dvs. sunt adunate într-un singur loc, împreună cu toate informațiile, documentele și e-mailurile relevante.

Tot ce ai nevoie este imediat la îndemână, accesibil printr-un browser web, printr-o aplicație mobilă sau afișat direct în Outlook.

Aplicații mobile

Afacerile dinamice au nevoie de mobilitate. Preferați Android sau iOS? Utilizați preponderent tableta sau telefonul mobil inteligent?

ENCORSA și WEBCON BPS livrează și versiunile mobile ale aplicațiilor orientate pe procese. Toate funcționalitățile proiectate pentru a funcționa într-un browser web pot fi adaptate automat utilizării mobile, prin aplicații native dedicate.

Instrumente de productivitate personală

Activitatea dvs. se desfășoară preponderent în Outlook? Nu este nicio problemă. ENCORSA și WEBCON BPS vă afișează chiar acolo aplicațiile de business disponibile, astfel încât nu trebuie să comutați între interfețe. Încărcați formularele, finalizați sarcinile și urmăriți mesajele în același ecran de lucru.

Platforma aduce multe beneficii majore pentru productivitate personală. WEBCON BPS generează fișiere PDF, Excel și Word din surse diverse de date. De asemenea, simplifică compararea documentelor și le poate actualiza automat atunci când se modifică conținutul formularelor.

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link