Integrabilitate

O platformă unică pentru crearea unei infrastructuri digitale performante

Pentru a gestiona complet procesele de business, trebuie să vă integrați cu sistemele existente. Dacă toate sistemele funcționează unitar, informațiile dvs. nu sunt duplicate fiind procesate, utilizate și coordonate mai eficient.

Variantele numeroase de integrare cu WEBCON BPS vă permit să unificați și să gestionați întregul dvs. mediu IT, fără să fie nevoie de programare clasică prin scrierea de linii de cod.

Modele de date WEBCON BPS

Utilizatorii cu drepturi extinse pot crea modele de date pentru a fi utilizate în schimbul de informații între aplicațiile de business create în WEBCON BPS și sisteme informatice externe, în cazul în care aveți un departament IT dedicat. Noi vom fi întotdeauna bucuroși să oferim aceste servicii.

Se pot utiliza apoi aceste modele de date pentru a crea cu ușurință aplicații de business care tranzacționează date cu ERP, CRM și alte soluții LoB.

Integrare în ciclul de viață al livrării aplicației

Ciclul de viață al livrării aplicației necesită conectarea la mediile de dezvoltare, testare și producție ale sistemelor dvs. externe, de ex. ERP.

Când construim aplicații, WEBCON BPS automatizează rutarea datelor între aceste medii atunci când se face trecerea de la dezvoltare la testare și apoi la punerea în producție.

Modele de date legate în mai multe entități de business

Dacă dețineți mai multe entități comerciale este posibil să aveți mai multe domenii Active Directory de întreținut. ENCORSA prin WEBCON BPS oferă suport pentru domenii multiple AD și domenii combinate, oferind sisteme inteligente de cache în memorie pentru un timp de răspuns scurt.

Un mediu cu mai multe entități de business folosește, de regulă, aplicații ERP (și alte surse de date) care trebuie integrate între ele. WEBCON BPS permite proiectarea de aplicații orientate pe proces pentru a standardiza și unifica procesele de business în toate entitățile comerciale. Platforma noastră permite direcționarea automată a mecanismelor de integrare, bazate pe contextul unei entități de business.

Cum realizăm acest lucru? Sistemul utilizează automat modelul de date corespunzător asociat plecând de la profilul unui utilizator conectat. De exemplu, atunci când se interoghează lista de furnizori la sediului central, platforma WEBCON BPS poate utiliza un serviciu web pentru SAP însă obține aceeași listă în contextul unei sucursale, interogând un view SQL din Microsoft Dynamics AX.

Conectivitate predefinită

WEBCON BPS oferă conectori încorporați ce permit crearea rapidă, intuitivă, fără scrierea de cod în mod explicit, a modelelor de date pentru:

 • Baze de date Oracle DB și Microsoft SQL Server
 • Servicii web SOAP / REST
 • Microsoft Active Directory
 • Microsoft SharePoint Server și Microsoft SharePoint Online

Utilizatorii cu drepturi extinse pot pregăti ușor și alte modelele de date personalizate.

Avem dezvoltate integrări complete cu SAP, MS Dynamics NAV, MS Dynamics AX, MS Dynamics CRM, MS Dynamics 365, IFS, Salesforce și multe altele.

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link