Beneficii
pentru toţi

Departamentele de IT, utilizatorii de business
și top-management se aliniază cu agilitate.
O singură soluție pentru întreaga organizație.

Vreau un demo gratuit

Potrivit companiei de cercetare și consultanță Gartner, două treimi din totalul managerilor cred că trebuie să crească ritmul digitalizării astfel încât companiile lor să rămână competitive.

Pentru a crește nivelul de colaborare digitală și productivitatea la toate nivelurile organizației, companiile trebuie să își adapteze strategia de IT la nevoile de business în continuă schimbare. În ultimul deceniu a existat o schimbare a investițiilor în IT, de la ceea ce Gartner numește arhitecturi bazate pe înregistrări (de date) spre arhitecturi de diferențiere și sisteme de inovare. Aceasta este o dovadă clară că prioritățile departamentelor de IT s-au schimbat.

Execuția eficientă a acestui model, denumită strategie de dezvoltare susținută de aplicații pe niveluri, necesită mai mult decât focalizarea tradițională pe arhitecturi de sisteme de înregistrare. Organizațiile trebuie să încorporeze eficient și arhitecturi de sisteme de inovație și diferențiere.

Recomandare pentru următoarea investiție IT

Platfoma WEBCON BPS vă permite să dezvoltați toate cele trei tipuri de sisteme, creând cu ușurință soluții critice de business.

Urmăriți de ce utilizatorii apreciază platforma noastră:

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link