WEBCON BPS

Transformare Digitală prin funcționalități enterprise
Dezvoltați aplicații high-end pe o platformă low-code.

Obține consultanță gratuită

Tehnologia InstantChange™ pusă la dispoziție de WEBCON BPS vă oferă avantaje unice față de aplicațiile software clasice de gestionare a proceselor de afaceri.

Privim dincolo de cerințele pentru livrarea inițială și ne asigurăm că puteți adapta cu ușurință aplicațiile construite, ca răspuns la cerințele de business în continuă schimbare.

WEBCON BPS este o platformă de dezvoltare rapidă a aplicațiilor. Oferă o modalitate eficientă și sustenabilă pentru viitor de a vă gestiona toate procesele de afaceri – începând cu cele de suport până la cele critice.

O platformă flexibilă
cu funcționalități complexe

Construiți 9 din 10 aplicații de afaceri de care aveți nevoie folosind o singură platformă. Acum puteți automatiza procese de rutină (de exemplu, aprobarea achizițiilor sau cererilor de concediu), procese de suport (precum administrarea drepturilor și gestionarea accesului) sau procese importante aflate la baza activității dumneavoastră (de exemplu, un CRM personalizat).

Prin toate instrumentele predefinite, platforma vă permite să creați soluții software bazate pe fluxuri de lucru care se integrează ușor cu aplicațiile deja utilizate (ERP, CRM, LoB).

Aveți un partener de încredere care preia toate sarcinile tehnice în mod rapid și sigur. Folosiți o interfață unitară și prietenoasă pentru utilizatorii finali. Mentenanța și livrarea aplicațiilor necesită un set minimal de abilități.

TEHNOLOGIE
InstantChange™

Un bun management al schimbărilor permite adaptarea în timp real.

Tehnologia InstantChange™ redefinește în totalitate livrarea de aplicații și îmbunătățește în continuu procesele de afaceri. Imaginați-vă o discuție cu posibili beneficiari despre cerințele pentru o aplicație de afaceri. Sunt suficiente câteva clicuri pentru a obține un demo perfect funcțional!

Implementăm imediat modificări în aplicație pe baza feedback-ului, a noilor politici sau cerințelor în evoluție. Și toate acestea sunt disponibile rapid, fără implementare, fără timpi morți. Tehnologia InstantChange™ ajută departamentele dumneavoastră de IT și afaceri să vorbească un limbaj comun.

Obține consultanță gratuită

CREUZET Aplicații

Transformăm ideile în soluții de afaceri tangibile

Encorsa vă pune la dispoziție un set puternic de instrumente de lucru predefinite renunțând la efortul de programare specializat. Produceți aplicații personalizate fără programare cu o libertate de dezvoltare continuă, securitate mai mare a investițiilor și livrări consistente cu mai puțin efort.

Tehnologia InstantChange™ ridică dezvoltarea aplicațiilor de afaceri la nivelul de Agile. Puteți să vizualizați imediat rezultatele proiectului dumneavoastră și să le adaptați în funcție de feedback, fără costuri sau alte riscuri care să vă încetinească.

Livrarea rapidă de aplicații de business, iterativă și agilă, devine astfel posibilă pentru compania dvs. Cu o mare varietate de componente construite și gata de utilizare în platforma WEBCON BPS, puteți construi orice aplicație și gestiona scenarii multiple de afaceri, de la micile quick-wins pâna la proiectele complexe de tip enterprise.

Iată cum funcționează în practică gestionarea inteligentă și eficientă a schimbărilor:

Designer fluxuri de lucru
Designul fluxului de lucru vizual, de tip drag & drop, permite crearea oricărui flux de lucru de care aveți nevoie fără programare.
Designer formulare
Construim formulare dinamice fără programare, le integrăm cu date externe și le definim comportamentul. Formularul poate fi accesat printr-un browser web, aplicații mobile sau Outlook.
Motor reguli de business
Definim logica aplicațiilor dumneavoastră utilizând un editor avansat de reguli. Reutilizarea lor aduce productivitate ridicată și ușurință în mentenanță.
Integrabilitate
Concepem fluxurile de lucru bazate pe evenimente externe. Utilizăm datele provenite din ERP, CRM, SharePoint sau orice alt sistem terț, folosind servicii web și conectivitate directă la bazele de date.

Implementare rapidă

Definim logica aplicațiilor dumneavoastră utilizând un editor avansat de reguli. Reutilizarea lor aduce productivitate ridicată și ușurință în mentenanță.

MANAGEMENTUL SCHIMBĂRILOR

Începem cu livrarea aplicațiilor. Continuăm cu automatizarea acestora.

mac-book-stanga

Mediul de afaceri este extrem de dinamic, iar cele mai multe companii recunosc o provocare serioasă cu managementul continuu al schimbărilor.

Tehnologia InstantChange™ asigură adaptarea ușoară și rapidă la schimbările frecvente, care fac parte natural din procesul de livrare a unei aplicații. Ori de câte ori este nevoie de o modificare, folosind interfața vizuală de tip drag & drop, implementăm rapid noile cerințe și le salvăm.

WEBCON BPS permite modificări controlabile în mediul de producție, atât în varianta tradițională, cât și în cea automată, în DEV spre TEST apoi PROD. Toate modificările sunt înregistrate, iar documentația actualizării este generată automat. Astfel, puteți răspunde nevoilor de afaceri în continuă schimbare, menținând în același timp controlul deplin al portofoliului de aplicații al organizației dumneavoastră.

Iată cum vă ajutăm să creați aplicații de business:

RE-utilizare
Bucurați-vă de o mai mare flexibilitate și standardizare în gestionarea schimbărilor cu funcții și obiecte reutilizabile, reguli de afaceri, formulare și modele de date.
Gestionarea ciclului de viață al aplicației
Profitați de o migrare ușoară între mediile de dezvoltare, testare și producție.
Documentare automată
Documentați automat toate modificările aplicațiilor, respectând cele mai bune practici în domeniu. Concentrați-vă pe provocări în locul activităților de rutină.

Excelenţă de proces

Obțineți mai mult control asupra afacerii dumneavoastră, o mai bună coordonare a activităților și informațiilor pentru a lua decizii critice de afaceri – toate într-un singur loc și fără alte tehnologii auxiliare.

MENTENANȚĂ

Departamentele de IT pot dezvolta aplicații noi și întreține pe cele existente

Departamentele de IT se confruntă constant cu dezvoltarea de aplicații noi și mentenanța celor existente. Portofoliul de aplicații crește pe măsură ce organizația dumneavoastră se dezvoltă, iar mentenanța și livrarea rapidă devin în egală măsură esențiale.

Platforma minimizează efortul și costurile de mentenanță. Cu WEBCON BPS dezvoltați aplicații prin crearea de acțiuni reutilizabile, reguli de afaceri, formulare și modele de date. Acum puteți modifica cu ușurință orice, oricând aveți nevoie.

Sistemul livrează performanță într-o marjă de eroare corectă și include raportarea evenimentelor, permițând identificarea imediată a cauzei principale a oricărei probleme. Iar Tehnologia InstantChange™ permite aplicarea corecțiilor direct în mediul de producție fără a deregla munca utilizatorilor finali.

WEBCON BPS vă ajută să reduceți perioadele de oprire a activității în timp ce potențialul echipei dumneavoastră de IT este adus la valoarea sa maximă.

mac-book-stanga

Iată cum vă ajutăm să creați aplicații de afaceri:

Fără programare
Modificăm aplicația de business din clicuri, ca răspuns la mediul de afaceri în schimbare. Fără implementare, fără timpi morți, cu rezultate disponibile imediat.
Performanță scalabilă
Folosiți o platformă care crește împreună cu organizația dumneavoastră și vă permite să dezvoltați soluții software de business într-un ritm susținut.
Gestionare utilizatori și substituți
Angajații care pleacă din companie pot fi înlocuiți mai ușor, iar noii angajați pot fi instruiți rapid, datorită simplității și unității platformei.
Raportarea erorilor
Identificați cauza principală a oricărei probleme și rezolvați-o chiar și în mediul de producție.

Echilibru

Acum nu trebuie să mai alegeți să împărțiți resursele între crearea de noi aplicații și mentenanța celor vechi.

ADOPȚIE RAPIDĂ

Utilizatorii se adaptează la revoluția digitală

Uzabilitatea aplicațiilor livrate este dovedită în final de adopția lor rapidă de către utilizatori. Formularele intuitive, aspectul general de tip Microsoft, design-ul standardizat și o experiență unitară pentru utilizator asigură rate mari de adopție în organizația dumneavoastră.

Completăm soluțiile cu suplimente predefinite Outlook și Word, le combinăm cu aplicații mobile sau Chatboți și oferim soluții care depășesc așteptările utilizatorilor.

Platforma WEBCON BPS este bazată pe principiul standardizării deasupra personalizării, asigurând coerență în toate aplicațiile de afaceri livrate. Acest principiu contribuie la creșterea productivității echipei dumneavoastră de IT, ușurându-le munca, și la adoptarea rapidă a fiecărei aplicații noi dezvoltate. Prin urmare, 90% dintre utilizatori se implică direct.

Acum puteți implementa revoluția digitală transformând eficient și rapid organizația de jos în sus.

Aflați mai multe despre rețeta unui loc de muncă digital, eficient și plăcut:

Microsoft LOOK & FEEL
Utilizatorii au la dispoziție o soluție familiară cu o interfață standardizată de tip Microsoft și arhitectură intuitivă
Aplicații mobile
Accesați documentele și procesele de afaceri, gestionați activitățile și începeți procese noi oricând, oriunde, prin intermediul aplicațiilor mobile adaptate pentru dispozitivele Android, iOS și Windows cu un singur clic.
Desktop digital în viața de zi cu zi
Eficientizați întregul ciclu de viață al aplicațiilor, accesați orice date disponibile și afișați interfețele în orice limbă, urmărind o colaborare digitală autentică.
Instrumente pentru productivitate personală
Utilizați conectoarele pentru Outlook, Excel și Word pentru a întregi experiența utilizatorului final.

Utilizatori dedicaţi

Oferim utilizatorilor instrumente intuitive de productivitate personală pentru a-și face munca mai eficientă.

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link