Resurse

Mentenanță

Modul în care se operează mentenanța soft-ului este deseori trecută cu vederea în timpul procesului de selecție a unei aplicații software, adesea apărând mai târziu doar atunci când sistemul este deja activ.

După ce sistemul este live, întreținerea aplicațiilor devine crucială deoarece definește viitorul proceselor de business ale organizației. Problema nu poate fi depistată inițial dar se va resimți pe parcursul utilizării aplicației, atunci când se vor solicita modificări ale fluxurilor de lucru. Platformele cu cod redus sau fără cod ajută în mod semnificativ în procesul de mentenanță, deoarece cea mai mare parte a configurației se face fără codarea clasică, de la zero. Cu toate acestea, unele dintre platformele BPM fac mentenanța sistemelor mai ușoară decât celelalte.

Motivul pentru care întreținerea în WEBCON BPS se face cu atât de puțin efort este datorită tehnologiei InstantChange™, care adaugă o flexibilitate puternică, fără necesitatea de a face deployment pentru aplicarea modificărilor, chiar și pentru fluxuri aflate deja în lucru. Ori de câte ori apare nevoia de a introduce modificări în aplicație, prin Webcon BPS acest lucru se poate face precum o adiere ușoară. Dacă situația necesită o reacție imediată, modificări minore pot fi făcute chiar și direct în mediul de producție, chiar și de către departamentul IT propriu al clientului.

Astfel, prin tehnologia InstantChange, managementul schimbărilor aplicației se face:

1. Instant, fără deployment, timp de mentenanță planificat;

2. Cu un efort scăzut, implicit costuri mai reduse;

3. Mai eficient, pentru că avem veți avea la dispoziție permanent o hartă vizuală a proceselor de business, unele modificări putând fi efectuate chiar de către dvs. sau departamentul IT propriu.

ENCORSA ca și partener al WEBCON în România, vă poate asigura suport în menținerea sistemului dvs., intervenind atunci când este necesar, conform pachetului de asistență tehnică agreat (având ca parametrii timpul de răspuns sau numărul de ore de consultanță alocat pe lună). Acesta poate fi ajustat oricând pe parcurs, atât pentru mentenanța fluxurilor existente dar mai ales pentru crearea și integrarea de fluxuri noi.

Modul de creare a aplicațiilor prin intermediul WEBCON BPS putem să spunem că funcționează ca o “asigurare a soft-ului în fața schimbărilor”, astfel mentenanța lor nu va mai reprezenta o îngrijorarea pentru dvs.

  București (HQ)

  ADRESĂ

  Anchor Business Center, Str. Timisoara, Nr. 26

  TELEFON

  +40 766.372.356

  EMAIL

  sales@encorsa.com

  Copy link